Stillingsannonse

Studentmedarbeider

Søknadsfrist 27.09.2022
Stilling Deltid
Søk her

Ruters enhet for Digitale tjenester (DT) har ansvar for etablering, videreutvikling og forvaltning av Ruters digitale plattformer og systemer for mobilitet. Vi har ansvar for Ruters teknologistrategier, og skal bidra til digitalisering og utnyttelse av teknologi i kollektivtransporten spesielt og mobilitet generelt. I tillegg har avdelingen også ansvar for løpende utvikling, drift og forvaltning av Ruters egne/interne IT-løsninger.

Til vår Operasjonssentral søker vi nå etter deg som ønsker en deltidsjobb ved siden av relevante studier, og som har en genuin interesse for teknologi. For å lykkes i rollen er det en fordel å ha evnen til å sette seg inn i komplekse problemstillinger. Videre trengs det kontinuerlig forbedring av prosesser og in-house utviklede løsninger, dette være seg både script, kompilert kode, databasespørringer/jobber etc. Det er derfor en fordel om du har interesse og forståelse for programmering.

Ruter har en omfattende IT-portefølje innen ruteplanlegging, sanntidsinformasjon og billettering for kollektivtransporten i Oslo og Akershus. Operasjonssentralen hos Ruter overvåker billett- og sanntidssystemet i disse områdene. Det innebærer blant annet overvåkning og feilhåndtering av billettsystemer, sanntidsskilt, databaser, kjøretøy, apper, nettverk, RuterBillett-app, nettverksutstyr mm.

Fortell oss hvorfor vi skal satse på nettopp deg, og legg ved karakterutskrift i søknaden.

Arbeidsoppgaver: 

Automatisering av manuelle oppgaver
Overvåkning av applikasjoner og fagsystemer
Agere på feilsituasjoner og koordinere feilsøking
Kontinuerlig forbedring av våre driftsløsninger
Stillingen vil hovedsakelig bemanne sentralen morgen og ettermiddag på hverdager (06-08 og 16-18) samt i helgene (08-14). Stillingsprosenten på 20% er et minimum. Det er mulighet for å arbeide ekstra dersom man har anledning.

Kvalifikasjoner:

Pågående relevant utdanningsløp, for eksempel informatikk eller ingeniør og matematikk på høyskolenivå
Arbeidsspråk i selskapet er norsk. Kandidater må også beherske engelsk godt Personlige egenskaper
Selvgående og proaktiv
Ivrig etter å sette deg inn i kompliserte problemstillinger
Interesse for programmering
Evne til å holde våkent oppsyn med driften over tid, også i rolige perioder
Nøyaktig og strukturert
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
Pålitelig og punktlig

Vi tilbyr:

Relevant erfaring fra et spennende kompetansemiljø
Du får være med å påvirke utviklingen av en meget samfunnsnyttig oppgave
Lokaler sentralt plassert i Oslo

I samsvar med offentlighetsloven §25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp i søkerlister