Stillingsannonse

Spennende sommerjobb i tverrfaglig team

Søknadsfrist 03.10.2021
Stilling Sommerjobb
Søk her

Vi søker deg som har lyst på spennende arbeidsoppgaver og gode jobbmuligheter etterpå.

Vi har ikke definert de neste sommerprosjektene enda – det skal du og teamet gjøre selv. Men vi garanterer en ekte og utfordrende case, hvor vi finner en god idé og tester den ut sammen. Kanskje vil du eksperimentere med ny teknologi. Kanskje vil du lære mer om AI, Google Design Sprint eller noe helt annet. Uansett hjelper vi deg og teamet i gang, med tett oppfølging fra våre erfarne mentorer på prosess, design og utvikling.

Hvem er du?

Du er nysgjerrig og liker å prøve nye ting, sånn som oss. Du er spesielt dyktig i faget ditt eller i kreativt teamarbeid. Vi skal sette sammen tverrfaglige team, ett i hver by, med kompetanse innen forretningsforståelse, brukeropplevelse, design og frontend/backend systemutvikling.

Når og hvor jobber dere?

Oppstart for sommerprosjektet er medio juni, og dere jobber sammen i 6 uker. I tillegg vil vi møtes til våren for å bli bedre kjent og jobbe med idéer. Teamet får arbeidsplass i våre lokaler på Solsiden (Trondheim), i Kirkegata (Oslo), eller i selveste Paradis (Rekstenbygget i Bergen). Det blir selvsagt gratis lunsj hver dag, og det er bare å spise så mye is dere vil rett fra isdisken.

Søknaden

Start med noen ord om hva du kan tilføre teamet, og hvorfor du har lyst til å bli en del av det. Legg ved CV og karakterutskrift, og en lenke til GitHub hvis du har det. Hvis du har en designportefølje, vil vi gjerne se den. Skriv gjerne hvilken by som ligger ditt hjerte nærmest. Er det Oslo, Bergen eller Trondheim?