Stillingsannonse

Sommerstudenter 2023

Søknadsfrist 02.10.2022
Stilling Sommerjobb
Søk her

FINN fortsetter suksessen fra tidligere år og gjør oss klare for å ta imot teknologistudenter som vil delta i vårt sommerprosjekt 2023. Hos oss vil du jobbe i et team med 5 andre studenter og få støtte fra våre erfarne utviklere. Du vil få erfaring i å samarbeide med alt fra tekniske team til vårt kundesenter. Dette vil gi deg en unik arbeidserfaring som du vil ha nytte av videre i karrieren. I tillegg vil du få en reell opplevelse av hvordan vi jobber i FINN og siden vi samarbeider tett med andre av Schibsteds markedsplasser i Norden vil du også få innblikk i hvordan vi jobber på tvers.

Vårt mål er at funksjonaliteten du og resten av teamet utvikler i løpet av sommeren skal ut på FINN.no og brukes av tusenvis av brukere. Dette stiller krav til både design og teknisk kvalitet. Derfor søker vi deg som tar høyere utdanning innen teknologi og har kompetanse innen programmering, interaksjonsdesign eller tjenestedesign.

Våre over 200 utviklere jobber på alt fra web, mikro-tjenester og meldingssystemer til maskinlæring og anbefalinger. FINNs frontendteknologi er for det meste Javascript med Node.js, React og/eller Vue.js. Backend kodebasen vår er ofte skrevet i Java, Scala, Kotlin, Go, Node.js eller Python. Det er opp til deg og de andre sommerstudentene hvilket språk dere vil bruke for å løse oppgaven.

Vi streber etter å skrive løskoblet kode av høy kvalitet. Med hjelp av kontinuerlig utrulling er veien til produksjon kort og produksjonssetting skjer flere ganger om dagen. Vi er derfor opptatt av både skyløsninger og DevOps. Utviklerne våre har ansvaret for hele produktets livssyklus; fra utvikling til produksjon.

Som utvikler på sommerprosjekt hos oss trenger du ikke kunne alt, men du må være nysgjerrig og fleksibel. Og så må du være sulten. Ikke etter lunsjen vår (som er fantastisk btw), men på å lære deg nye ting.

For å lykkes som sommerstudent, tror vi at du:

- Er proaktiv og får ting til å skje.

- Er klar over egne styrker og begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg.

- Trives med å jobbe sammen med andre, og deler gjerne av egen kunnskap.

- Digger å jobbe med problemløsning, og gjør rasjonelle vurderinger.

- Tar en høyere utdanning innen teknologi og er ferdig med enten en bachelor eller mastergrad i 2024.

Vi ansetter på bakgrunn av din kompetanse, motivasjon, personlighet, samarbeidsevner og LYST til å lære!

For å hjelpe oss å vurdere deg, send oss gjerne:

- Tekst om din motivasjon for å jobbe i FINN.no og litt om hvilke teknologier du har lyst til å lære mer om

- CV eller lenke til LinkedIn-profil

- Karakterutskrift

- Lenker til github-konto eller andre prosjekter du er stolt av

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknader behandles fortløpende.

 

 

I 2022 ble FINN 22 år. På den tiden har nesten alle i Norge prøvd tjenesten vår. Hvert år tilbringer hver nordmann i snitt 30 timer på FINN, og til sammen surfer brukerne våre gjennom mer enn 15 milliarder sider. Snakk om engasjert gjeng! En jobb i FINN sikrer deg mange gode historier på fest. Det er en merkevare 96 % av Norges befolkningen kjenner til, og omdømmet vårt er et av Norges sterkeste (nesten til å bli svett av å skulle forvalte). I FINN går vi på jobb hver dag for å hjelpe folk til å ta smarte valg for seg selv og samfunnet.

FINN eies av Schibsted og våre mer enn 400 trivelige kolleger holder til i Grensen i Oslo. Ettersom vi har implementert en hybridløsning, jobber de fleste noen dager hjemmefra og noen dager fra våre nyrenoverte kontorlokaler. Vi er stolte av at FINN har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser flere år på rad i kåringen Great Place to Work. De som kjenner oss vet at vi har et sett med verdier som preger oss i alt vi gjør: SULT, PRESISJON, TAKHØYDE og HUMØR.

Stillingsannonser fra FINN

Fulltid

Tech Graduates 2023

Er du klar for å endelig kunne bruke alt du har lært, men også lære enda mer?

Les mer