Stillingsannonse

Sommerkonsulent

Søknadsfrist 01.10.2022
Stilling Sommerjobb
Søk her

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som konsulent i en IT bedrift vil en sommer som konsulent i Systek gi deg hands-on erfaring i hvordan en konsulenthverdag er. Her får du utfordret deg selv samtidig som du blir bedre kjent med Systek og - ikke minst - våre kunder.

Systek er et konsulentselskap i solid vekst, og vi planlegger å ta inn 3 sommerkonsulenter sommeren 2023 til å delta på reelle kundeprosjekter. Det er et betalt internship og alle sommerkonsulenter får minst én uke ferie i løpet av sommeren. For gode kandidater kan sommeren kuliminere i fast ansettelse i selskapet.

Tidligere år har sommerkonsulentene fått bryne seg på spennende prosjekter hos kunder som Skatteetaten, TechnipFMC og Elvia, der oppgavene har gitt sommerkonsulentene erfaring og kompetanse med å jobbe med moderne metodikker, teknologier og systemer.

Informasjon om stillingen:

Vi søker etter motiverte og nysgjerrige studenter som brenner for IT og teknologi og som planlegger en videre karriere som utvikler.

Hos oss vil du få muligheten til å utfordre deg selv med spennende teknologier, som eksempelvis:

– Kotlin, Java, C#, JavaScript, Elm, F#, Go
– Webteknologi som React, AngularJS og Node.js
– Skyteknologi som Amazon Web Services, Google Cloud, Azure
– Kunstig intelligens og maskinlæring
– DevOps, Docker og Kubernetes
– m.m.

Arbeidsstedet vil være i våre lokaler i Rådhusgata og/eller ute hos kunde et sted i Oslo. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med ledende virksomheter innen både offentlig og privat sektor.

Hva får du som Sommerkonsulent i Systek?

Du får jobbe med moderne teknologier og bygge en sterk CV som gir deg en god start på karrieren. Her får du utforsket konsulenthverdagen i et faglig og engasjert miljø. Du vil bli en del av et team med andre sommerkonsulenter med tett oppfølging og støtte av erfarne veiledere fra Systek. Vi kurser deg og sørger for opplæring i teknologier som er relevante for sommerens oppdrag.

Hva er tilbakemeldingen fra sommerkonsulentene i 2022?

"Jeg har hatt det utrolig gøy nå i sommer, noe som er takket være alle de hyggelige medarbeiderne her, samt at vi har hatt et så spennende prosjekt. Alt i alt så har denne sommerjobben oversteget alle mine forventinger :)"

"Dette prosjektet var nok noe av det mest spennende jeg kunne ha jobbet med i sommer :) Jeg syntes det var veldig gøy å kunne få jobbe med et såpass eksperimentelt AI prosjekt i en reel setting, og ikke minst med såpass dyktige folk. Det var også veldig gøy å kunne få gjennomført, og fått prøvd seg både på frontend og backend"

I tillegg får du:

 • En mulighet til å teste ut ferdighetene dine og lære masse!
 • Tett oppfølging og konstruktive tilbakemeldinger
 • Bli en del av et sosialt og inkluderende miljø
 • Gode lønnsordninger
 • Et springbrett til en videre karriere innen IT med mulighet for fast stilling etter endt utdanning

Du har:

 • 1-2 år igjen av ditt masterstudie
 • Over gjennomsnittlig gode karakterer (B-snitt og oppover)
 • Interesse for minst ett av følgende fagområder:
  - Systemutvikling
  - Webutvikling
  - Skyteknologi
  - Maskinlæring
  - Test
  - Funksjonell programmering

Du er:

 • Ambisiøs og lærevillig
 • Glad i å jobbe i team og du kommuniserer godt med andre
 • Løsningsorientert og tilpasningsdyktig for ulike bedriftskulturer
 • Over gjennomsnittlig interessert i teknologi :)

For å søke følger du linken til vår hjemmeside og laster opp CV, karakterer fra universitet og VGS og en søknad. Vi ser frem til å høre fra deg! MERK: Om du ikke laster opp nødvendig dokumentasjon er det ikke sikkert vi får vurdert søknaden din samtidig med andre søkere