Stillingsannonse

Sommerjobb som Utvikler i Capra 2022!

Søknadsfrist 01.10.2021
Stilling Sommerjobb
Søk her

Er du en fremoverlent student som liker å lære, eller har du en lidenskap for programmering - eller begge deler? Capra søker engasjerte og dedikerte studenter for en sommerjobb som utvikler i 2022! Dersom du ønsker utfordringer og en innholdsrik sommer med bratt læringskurve, les videre.

Om stillingen og Konsulentskolen

Ved å ha en sommerjobb i Capra vil du få jobbe med nye teknologier, metoder og verktøy for å kunne levere resultater raskere enn det du trodde var mulig. Du er en del av Capra fra dagen du signerer, noe som blant annet gir deg tilgang til Slack samt selskapets faglige- og sosiale arrangementer. I tillegg blir du med på noe vi kaller Konsulentskolen. Dette opplegget starter allerede høsten 2021, og vil forberede deg og teamet ditt både faglig og sosialt, slik at dere kan levere fra første dag i sommerjobben. Du kan se frem mot samlinger som signeringsmiddag, deltakelse på CapraCon -som er Capras årlige internkonferanse i Oslo - og hyttetur med workshops på Kvitfjell. Her vil du bli kjent med hva som venter i Capra, lære om hvilke forventninger vi har, hvilke teknologier og metodikker vi skal bruke gjennom sommeren, og hvorfor vi mener du bør lære deg akkurat disse. Målet er at du skal kunne være operativ og i stand til å produsere gjennomtestet funksjonalitet etter allerede én uke. Selvfølgelig vil flere av våre utviklere være på plass for å gi tilbakemeldinger og støtte gjennom sommeren for å hjelpe deg å komme dit.

I Capra har vi to levereansemodeller, både konsulenter og et in-house leveransemiljø vi kaller Liflig. Vi lover at du blir kjent med begge, men om du er nysgjerrig kan du allerede nå lese mer om de to på hjemmesidene våre. Sommerjobben byr på flere spennende utfordringer og du vil lære teknologier og metoder for å levere resultater til kunde, samtidig som det ikke går utover det sosiale miljøet på jobb. Vi skal ha det gøy!

Hvilke ambisjoner har du?

Når vi i Capra leter etter nye ansatte, legger vi mye vekt på hva du skal oppnå i sommerjobben, og om vi tror du har det som skal til for å klare dette. Verdien av å ansette deg er at vi får lov til å bygge deg og din kompetanse videre. Så hva ønsker vi at du skal oppnå i en sommerjobb hos oss?

 • at du blir trygg med å jobbe på et reelt prosjekt og levere gode løsninger til vår kunde
 • at du blir god på teknologi som vi bruker mye, som Java/Kotlin, JavaScript/TypeScript og AWS, og får erfaring med dette i et reelt prosjekt
 • at du bidrar til en god gruppedynamikk i teamet, og til det sosiale og faglige miljøet i Capra
 • at du produserer gjennomtestet funksjonalitet etter én uke og leverer på tid, kost og kvalitet gjennom sommeren
 • at du lærer å håndtere work-life balance, samt får en god forståelse av hvordan konsulentbransjen er, og spesielt livet i Capra
 • at du klarer å bryte ned komplekse problemstillinger til enkle løsninger

Hvilken erfaring og kompetanse har du?

I Capra har vi noen utvalgte krav som vi mener er viktige for å lykkes i en sommerjobb hos oss. Vi ser etter deg som er glad i å kode og som liker å holde deg oppdatert på ny teknologi. Du er engasjert og deler kunnskap med de rundt deg. Du er nysgjerrig på og interessert i en konsulentkarriere. Vi liker at du har erfaring fra for eksempel tidligere sommerjobb eller deltidsjobb, er aktiv i studentorganisasjoner via verv og/eller erfaring fra start-up miljøer. Med andre ord, vi ser etter deg som gjør noe ekstra ved siden av skolen og har med dette vist at du er nysgjerrig på nye ting. Du ønsker å jobbe i et selskap hvor alle kan være med på å påvirke retningen samt at det er et stort fokus på kompetansedeling og læring. For deg er leveransen kun ett mål på enden av en lærerik og gøyal vei.

Tidligere sommerprosjekter

Tidligere sommerprosjekter i Capra har hatt svært god suksess og vi er knallfornøyde med resultatene og prestasjonene som har blitt oppnådd. Vi tror det er viktig med oppdrag som gir god læringskurve og som gir jobben mening. Her er et lite utvalg av tidligere sommerprosjekter:

 • Digitalisering av shippingbransjen gjennom et prosjekt for Kinnetik Solution
 • Løsning for arrangering av idrettsturneringer for cChange – en non-profit organisasjon som hjelper mennesker å gjøre tiltak som kan bidra til at verden blir et bedre sted
 • En markedsplass for 3D-printede reservedeler for Fieldmade
 • Et prosjekt rundt å samle, visualisere og utnytte sensordata fra tog for Vy
 • Ny applikasjon for platformen Digital Leksehjelp for Røde Kors
 • Utforske ny funksjonalitet for applikasjonen Coopay for Coop
 • En e-læringsplatform rettet mot medisinstudenter for UiO

Om søknadsprosessen og veien frem til sommerjobb

Etter at du har søkt på sommerjobben, gjør vi en vurdering av din CV og søknad. Vi kaller aktuelle kandidater inn på intervju fortløpende etter sommeren. Vi følger FHI sine retningslinjer nøye og vil tilpasse intervjuprosessen ut ifra hva som er anbefalt på gitt tidspunkt. Underveis gjør vi en ny vurdering og sender deretter tilbud til de aktuelle kandidatene. Vi vurderer søknader fortløpende fra og med september, så ikke vent med å søke! :) Søknadsfrist: Fredag 1. oktober 23:59

Stillingsannonser fra Capra Consulting

Sommerjobb

Sommerjobb som Teamleder i Capra 2022!

Capra søker engasjerte og dedikerte studenter for en sommerjobb som teamleder i 2022!

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb som Rådgiver i Capra 2022!

Capra søker engasjerte og dedikerte studenter for en sommerjobb som rådgiver i 2022!

Les mer