Stillingsannonse

Sommerjobb som teamleder i 2023

Søknadsfrist 01.10.2022
Stilling Sommerjobb
Søk her

Jobb som teamleder neste sommer!
Er du en målbevisst og dedikert student som liker å jobbe med både systemutvikling og teamledelse i IKT-prosjekter? Les videre!

Hva får du?
Du blir en del av Capra fra dagen du signerer, som betyr at vi gir deg tilgang til Slack og alle faglige- og sosiale arrangementer. For oss er det åpenbart at du skal få være med å påvirke din fremtidige arbeidsplass fra dag én.

Vi sørger også for at du får forutsetningene du trenger for å briljere i sommerjobben. Konsulentskolen starter allerede høsten 2022, og vil forberede deg og teamet ditt både faglig og sosialt. Målet er at du er trygg på hvilke teknologier og metodikker vi skal bruke gjennom sommeren. Du kan se frem mot samlinger som signeringsmiddag, kurs, deltakelse på internkonferansen vår CapraCon og hyttetur med workshops på Kvitfjell og selvfølgelig støtte og et nære samarbeid med fagmiljøene våre.

Tidligere sommerprosjekter

Som Teamleder skal du jobbe med nye teknologier innen systemutvikling ved å jobbe i teamet som utvikler, samtidig som du får ansvar gjennom teamledelse og fasilitering. I år jobbet et team på fem, inkludert teamleder, med Dr. Dropin for å bygge en digital veileder som skal hjelpe pasienter med å få rett behandling. Her jobbet de tett med produktleder Vegard fra Capra og kunden og bygde en fullstack tjeneste med GCP, TypeScript, Node og React. Et annet team jobbet med å utvikle et produkt for Maritim Utdanning for å løse sikker offline signering, et viktig steg i kadettudtanningen. Teamet jobbet med Kotlin, AWS med CDK og React med TypeScript.

Hvem tror vi du er?
Først og fremst tror vi at du er en person med masse potensiale og som ønsker å bli god på Java/Kotlin, JavaScript/TypeScript og AWS. Samtidig brenner du for å hjelpe teamet ditt til å levere på kost, tid og kvalitet. Ikke minst at du har et ønske om å jobbe som utvikler i konsulentbransjen, hvor du stadig vil få nye utfordringer. Vi tror også at verdiene våre – åpen, lærende, uselvisk, fleksibel og stolt – er noe som treffer deg. Vi bruker de nemlig som grunnlag for det meste vi gjør.

Vi har også noen utvalgte krav som vi mener er viktige for å lykkes i en sommerjobb hos oss. Vi liker at du har erfaring fra for eksempel tidligere sommerjobb, deltidsjobb, er aktiv i studentorganisasjoner via verv, har erfaring fra start-up miljøer og/eller personlige prosjekter. Med andre ord, vi ser etter deg som gjør noe ekstra ved siden av skolen og kan med dette vise til eksempler på at du er nysgjerrig på teknologi og nye ting.

Om søknadsprosessen og veien frem til sommerjobb
Etter at du har søkt på sommerjobben, gjør vi en vurdering av din CV og søknad. Vi kaller aktuelle kandidater inn på intervju fortløpende etter sommeren.

Vi vurderer søknader fortløpende fra og med september, så ikke vent med å søke! :) Søknadsfrist: Lørdag 1. oktober 23:59

Om Capra
I Capra jobber vi like fullt med hjertet som med hjernen. Vi er 100 teknologer som er over gjennomsnittet glad i ny tech og vi lager de mest robuste og moderne IT-løsningene du finner! Vi har to måter å jobbe på i; inhouse produktteam eller ute hos kunde som konsulenter. Sammen bygger vi en kultur hvor vi feirer åpenhet, prøving, feiling og læring. Vi bruker mye tid, ressurser og krefter på å ta vare på folka våre. Vi ble jo startet for å lage en arbeidsplass for flinke folk som liker å løse komplekse problemer, samtidig som man har det gøy og gleder seg til jobb. Det står vi ved den dag i dag!

 

Stillingsannonser fra Capra

Sommerjobb

Sommerjobb som utvikler i 2023

Dersom du ønsker utfordringer og en innholdsrik sommer med bratt læringskurve, se her

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb som rådgiver i 2023

Er du svært interessert i teknologi, men ingen utvikler?

Les mer