Stillingsannonse

Sommerjobb som rådgiver i 2023

Søknadsfrist 01.10.2022
Stilling Sommerjobb
Søk her

Sommerjobb som Rådgiver for flere team
Er du svært interessert i teknologi, men ingen utvikler?

 

Hos oss får du
Når du signerer sommerjobben for oss, gir vi deg tilgang til Slack, fagmiljøene og alle faglige- og sosiale arrangementer. For oss er det åpenbart at du skal få være med å påvirke din fremtidige arbeidsplass fra dag én.

Vi sørger også for at du får forutsetningene du trenger for å lykkes i sommerjobben. Konsulentskolen starter allerede høsten 2022, og vil forberede deg og teamet ditt faglig og sosialt. Målet er at du kan forstå kundebehov, prioritere disse og fasilitere frem et passende sluttprodukt i tett samarbeid med Teamleder og resten av teamet. Det er også muligheter for å kunne jobbe med interne prosjekter, eller bli med noen i fagmiljøet ut i oppdrag. Du kan se frem mot samlinger som signeringsmiddag, kurs, deltakelse på internkonferansen vår CapraCon og hyttetur med workshops på Kvitfjell og selvfølgelig støtte og et nære samarbeid med fagmiljøene våre.


Vi tror du har et ønske om å jobbe med IT-prosjekter i konsulentbransjen etter endt studie, hvor du stadig vil få nye utfordringer. Vi tror også at verdiene våre – åpen, lærende, uselvisk, fleksibel og stolt – er noe som treffer deg. Vi bruker de nemlig som grunnlag for det meste vi gjør.

 

Tidligere sommerprosjekter

Som Rådgiver er du bindeleddet mellom kundene og utviklingsteamene, og får jobbe med spennende teknologier samtidig som du hjelper teamene med å løse sine problemer på en måte som gir mest verdi. Rådgivere har tidligere fått jobbe med spennende kunder som Vy, Coop og Dr.Dropin, og måtte sette seg inn i flere forskjellige domener. Hver kunde har forskjellige behov, noe som gir et stort mulighetsrom og bredde i hva rådgiveren kan fokusere på. Som rådgiver får du oppfølging og coaching fra erfarne mennesker i Capra både før og underveis i sommerjobben.


Om søknadsprosessen og veien frem til sommerjobb
Etter at du har søkt på sommerjobben, gjør vi en vurdering av din CV og søknad. Vi kaller aktuelle kandidater inn på intervju fortløpende etter sommeren.

Vi vurderer søknader fortløpende fra og med september, så ikke vent med å søke! :) Søknadsfrist: Lørdag 1. oktober 23:59.

Om Capra
I Capra jobber vi like fullt med hjertet som med hjernen. Vi er 100 teknologer som er over gjennomsnittet glad i ny tech og vi lager de mest robuste og moderne IT-løsningene du finner! Vi har to måter å jobbe på i; inhouse produktteam eller ute hos kunde som konsulenter. Sammen bygger vi en kultur hvor vi feirer åpenhet, prøving, feiling og læring. Vi bruker mye tid, ressurser og krefter på å ta vare på folka våre. Vi ble jo startet for å lage en arbeidsplass for flinke folk som liker å løse komplekse problemer, samtidig som man har det gøy og gleder seg til jobb. Det står vi ved den dag i dag!

 

Stillingsannonser fra Capra

Sommerjobb

Sommerjobb som utvikler i 2023

Dersom du ønsker utfordringer og en innholdsrik sommer med bratt læringskurve, se her

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb som teamleder i 2023

Er du en dedikert student som liker å jobbe med både systemutvikling og teamledelse?

Les mer