Stillingsannonse

Sommerjobb i tverrfaglig team

Søknadsfrist 02.10.2022
Stilling Sommerjobb
Søk her

Kantega er et hjem for utviklere og designere, teknologer og problemløsere. Vi bruker teknologi til å forbedre hverdagen til folk.
Og det gjør sommerstudentene også. Ordentlige prosjekter, for ordentlige kunder, med ordentlige ønsker og behov. I Oslo, Trondheim og Bergen.

Om jobben
Du jobber i et team med fem til seks utviklere og UX-designere. I løpet av seks uker får dere prøvd dere i konsulenthverdagen. Teamet får tett oppfølging fra erfarne konsulenter i Kantega og mulighet til å lære hvordan vi jobber. Det skal være gøy og sosialt å ha sommerjobb i Kantega. Hver uke finner vi på noe sammen, det kan være en tur til en klatrepark, et escaperoom, eller at vi går ut og spiser.

Dere velger kunde og oppdrag
I Kantega velger studentene som har sommerjobb selv oppdraget de skal jobbe med. Vi henter forslag til oppdrag fra kundene våre og presenterer dem for dere. Dere velger hvilken kunde og hvilket oppdrag dere har mest lyst til å jobbe med. Felles for alle oppdragene er at dere jobber med en løsning som skal brukes av folk. For å vite at vi løser de riktige problemene for kundene starter vi sommerprosjektet med en Google Design Sprint. Sprinten blir fasilitert av en av våre konsulenter.

Vi søker deg som har lyst på spennende arbeidsoppgaver og gode jobbmuligheter etterpå Du studerer teknologi / data og går i 2., 3. eller 4. trinn. Du er nysgjerrig og liker å prøve nye ting, sånn som oss. Du har lyst til å jobbe sammen med andre utviklere og designere for å utvikle en løsning og få relevant jobberfaring. I tillegg får du en forsmak på hvordan det er å jobbe i Kantega.

Når og hvor jobber dere?
Oppstart for sommerprosjektet er medio juni, og dere jobber sammen i 6 uker. I tillegg vil vi møtes til våren for å bli bedre kjent og å velge kunde og oppdrag. Teamet får arbeidsplass i våre lokaler på i Kirkegata (Oslo), Solsiden (Trondheim) eller i Kanalveien (Bergen). Det blir selvsagt gratis lunsj hver dag.

Hva får du ut av det
- Læring og erfaring
- Nye venner
- Konkurransedyktig lønn
- Mulighet for deltidsstilling / fast ansettelse

Søknaden
Skriv litt om hva du kan tilføre teamet, og hvorfor du har lyst til å blir bedre kjent med oss. Legg ved CV og karakterutskrift, og en lenke til dine prosjekter på GitHub.

Søknadsfrist: 2. oktober kl 23:59

Hvis du vil lese litt om hva tidligere sommerstudenter har jobbet med, så kan du sjekke ut bloggen vår på blogg.kantega.no

Hvem er vi?
Kantega er et ledende teknologiselskap med kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim. Vi er ca. 180 stykker som jobber med løsninger for kunder som Vipps, Fiskeridirektoratet, SpareBank 1 og Posten. Felles for oss er at vi er knallgode i faget vårt, ønsker å utgjøre en forskjell, ta samfunnsansvar og inkludere alle. Kantega er 100% eid av oss ansatte, og vi deler overskuddet likt. Det gir likeverd og samhold, og alle får rett til å påvirke Kantega sin utvikling.