Stillingsannonse

Sommerjobb i startupen Konfidens

Søknadsfrist 02.10.2022
Stilling Sommerjobb
Søk her

Konfidens er en startup som skal ut i verden! Vi bygger en internasjonal plattform for psykologer og pasienter som skal gjøre det radikalt enklere å gi god psykisk helsehjelp. Konfidens samler verktøyene en psykolog trenger på ett sted og utvikler ny teknologi basert på forskning innen psykisk behandling. Det trengs! Hele 50% av befolkningen vil nemlig få en psykisk lidelse 😱

Vårt lille team har erfaring fra blant annet BEKK, Otovo, Askeladden og TRY. Med på laget har vi erfarne psykologspesialister, et sterkt rådgivende styre, Innovasjon Norge og et knippe investorer. Vil du bli med på reisen?

Vi kan tilby

🍎 En smak av startup-livet. Det finnes mange sommerjobber på lista her, men svært få av dem lar deg ta del i en tidligfase-startup. Det gir en unik mulighet til å oppleve hvordan det er å bygge en SaaS-plattform fra scratch. På veien blir det selvsagt flust med læring, sosiale arrangementer og annen moro.

🏗️ Et reelt prosjekt. Arbeid som skrinlegges over sommeren føles bortkastet for alle involverte. I Konfidens løser sommerprosjekter alltid reelle problemer, og løsningen lanseres for ekte kunder.

💼 Deltidsjobb. Om du er interessert, er vi åpne for deltidsjobb ved siden av studiene. Gi beskjed hvis dette er noe du er på jakt etter!

⚙️ Jobbe på en moderne tech stack. Både backend og frontend er skrevet i Typescript. I Frontend bruker vi NextJSmed Stitches, mens backend består av Apollo Federation og Prisma på toppen av Postgres. I tillegg er React Query og GraphQL Code Generator med på å gjøre utvikleropplevelsen herlig. Det er ikke farlig om dette var helt gresk for deg! Du plukker opp det du trenger å vite i løpet av sommeren.

🧠 Mulighet til å gjøre en forskjell. Vi er et lite team hvor din individuelle innsats teller mye. Samfunnsoppdraget vårt er viktig, og din innsats vil få direkte betydning for å bedre behandlingen av psykiske problemer.

Vi ser etter folk som…

💅 Er opptatt av kodekvalitet. Evnen til å skrive vedlikeholdbar og skalerbar kode er noe vi verdsetter høyt.

👥 Samarbeider godt med andre og trives i team. Vi ansetter kun trivelige folk – uansett hvor flinke de er.

🔥 Har en sterk interesse for faget. En fellesnevner for flinke folk er at de er sterkt opptatt av faget sitt, uansett om det er maskinlæring, interaksjonsdesign, databaseoptimalisering, eller noe helt annet.

❓ Er nysgjerrige. Vi er (enn så lenge) få folk med mange hatter. Da kommer evnen til å plukke opp nye evner godt med!

Hvis du liker å ha eierskap til det du lager og elsker produkter med god brukeropplevelse – ja, da synes vi du bør vurdere å bli med på laget!

Søknadsfristen er 2. oktober 23:59.