Stillingsannonse

Sommerjobb hos en hemmelig tjeneste?

Søknadsfrist 02.10.2022
Stilling Sommerjobb
Søk her

Nasjonal sikkerhetsmyndighet søker kreative og teknologiinteresserte studenter som ønsker å bidra inn i et av Norges viktigste samfunnsoppdrag, og delta i vårt sommerprosjekt 2023. Stadig flere av våre nasjonale verdier befinner seg i det digitale rom, og truslene mot disse verdiene øker i takt med de geopolitiske spenningene i verden. Hos NSM vil du få mulighet til å bruke din kunnskap om og interesse for teknologi til å gjøre Norge til et tryggere sted.

Hva innebærer en sommerjobb hos NSM?
NSMs ønske er at du får jobbe med et prosjekt du synes er både spennende og relevant. Prosjektet vil fokusere på å gjøre hverdagen til våre inntrengingstestere enklere, ved å videreutvikle verktøy de bruker under inntrengingstester. Det kan forventes programmering, automatisering av infrastruktur, faglig oppfølging fra hyggelige kolleger, en unik sommer, og mestring.

Om seksjon for inntrengingstesting
I seksjon for inntrengingstesting hos NSM benytter vi avanserte verktøy og metoder for å angripe norske virksomheter og informere dem om deres sårbarheter, slik at de er bedre forberedt i møte med reelle trussel aktører. Det finnes få andre arbeidsplasser i Norge hvor du får muligheten til å skrive lavnivå kode den ene dagen og bryte deg inn på et skjermingsverdig objekt den neste. De skjermverdige objektene spenner alt fra Forsvarets baser til andre offentlige etater og direktorater underlagt sikkerhetsloven. Ønsker du å vite mer om oss kan du besøke våre hjemmesider, eller se oss i Norge bak fasaden sesong 1 episode 6.

Av goder kan nevnes:
Trening i arbeidstiden samt treningsfasiliteter på arbeidsplassen (styrkerom, friidrettsbane, svømmehall, squashbane, klatrevegg). En unik mulighet til å oppleve hverdagen hos en av landets hemmelige tjenester Et faglig sterkt og inkluderende miljø.

Noe for deg?
Høres stillingen ut som noe for deg, anbefaler vi deg å søke innen 2. oktober. Vi går gjennom søknadene etter søknadsfristen er utløpt, så hører du fra oss så fort som mulig.

Spørsmål?
For spørsmål kan du kontakte Jørgen på +47 95171022 eller jorgen.botnan@nsm.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stillingen krever norsk statsborgerskap og det forutsettes at den som ansettes kan sikkerhetsklareres og autoriseres til nivå HEMMELIG.
Dersom søker ønsker å reservere seg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Stillingen er plassert som avdelingsingeniør SKO 1085 og avlønnes i lønnstrinn 44 (for tiden 429 600kr).

Dersom søker ønsker å reservere seg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Det er et sentralt personalpolitisk mål i NSM at medarbeidere skal ha en variert erfaringsbakgrunn. Mangfold i personalet (mht. innvandrerbakgrunn, balansert kjønnssammensetning og alder) ses som et viktig virkemiddel for at virksomheten skal inneha den rette kompetansen.

NSM benytter elektronisk søknadsbehandling. Søkere bes derfor å sende søknaden ved å benytte linken. Vitnemål og attester sendes med søknaden, og originalene tas med til et eventuelt intervju.