Stillingsannonse

Sommerjobb for utviklere

Søknadsfrist 03.10.2021
Stilling Sommerjobb
Søk her

En relevant sommerjobb er gull verdt for deg som ønsker relevant erfaring, og muligheten til å sette teori i praksis. Jobb med erfarne Bekk-konsulenter på aktuelle prosjekter, lær masse og vis oss hva du kan – kanskje leder det til en jobb etter studiene!

Nå søker vi etter studenter til sommerjobb sommeren 2022!

Hvem er du?

Du studerer datateknikk, kommunikasjonsteknologi eller informatikk, eller du har en annen teknologisk bakgrunn, med et ønske om å få erfaring som utvikler. Interessen for teknologi er en motiverende drivkraft. Kanskje driver du på med noen spennende prosjekter på si? Fortell oss gjerne om det i søknaden.

Hva skal du gjøre?

De første dagene blir du kurset i relevante teknologier og får en introduksjon til konsulentrollen. Resten av sommeren jobber du i team sammen med andre sommerstudenter og Bekk-konsulenter på et av våre prosjekter, der du blir fulgt opp tett av både fadder og teamleder fra Bekk.

Hver uke samles alle sommerstudentene for litt faglig og sosialt påfyll, så man blir godt kjent med de andre studentene. Vi er opptatt av at du skal trives, få god oppfølging og faglig utbytte av sommeren hos oss.

Stillingsannonser fra BEKK

Sommerjobb

Sommerjobb for interaksjonsdesignere

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som interaksjonsdesigner?

Les mer
Fulltid

Nyutdannede utviklere

Nå søker vi utviklere for oppstart august 2022! Vi tar i mot søknader fortløpende.

Les mer
Fulltid

Nyutdannede interaksjonsdesignere

Nå søker vi designere for oppstart august 2022! Vi tar i mot søknader fortløpende.

Les mer