Stillingsannonse

Sommerjobb for systemutviklere 2022!

Søknadsfrist 31.01.2022
Stilling Sommerjobb
Søk her

For første gang starter Dfind Consulting opp et sommerprogram som skal gi studenter på tekniske studier sjansen til å få en forsmak på arbeidslivet.

Som student er det ikke gitt at man vet hva slags oppgaver man får når man begynner i arbeidslivet. Man har kanskje hørt om begrepene “konsulent” og “inhouse”, men det er ikke alltid så lett å vite hvilken rolle som passer deg best. En sommerjobb hos Dfind Consulting vil gi deg muligheten til å teste ut konsulentrollen, bygge faglig nettverk og det vil gi deg et godt utgangspunkt for videre karriere når du skal ut i arbeidslivet - kanskje leder en sommerjobb til en jobb etter studiene!

Prosjektet vil foregå på kontoret vårt i Oslo og vare fra midten av juni til begynnelsen av august. Du vil jobbe i et smidig team sammen med andre studenter hvor du vil få god støtte og oppfølging fra våre konsulenter. Det vil bli benyttet spennende teknologier, og du vil få muligheten til å utfordre deg selv med en bratt læringskurve. I tillegg vil det bli arrangert mye gøy og sosialt gjennom hele sommeren!

Hvem er du?
Vi ser etter deg som synes ny teknologi er spennende og holder deg oppdatert på fagfeltet ditt. Du bør være student på et studie med fokus på systemutvikling, samt ha 1-3 år igjen av studiet. Det er en fordel om du har erfaring fra tidligere sommerjobber, hobbyprosjekter eller deltidsjobber. Du er glad i programmering og problemløsning, samt nysgjerrig på hvordan hverdagen som konsulent ser ut.

Interessert?
Send CV, søknadsbrev og karakterutskrifter til axel.aasen@dfind.no for å søke. Vi kaller inn til intervju fortløpende.