Stillingsannonse

Sommerjobb for interaksjonsdesignere

Søknadsfrist 03.10.2021
Stilling Sommerjobb
Søk her

En relevant sommerjobb er gull verdt for deg som ønsker relevant erfaring, og muligheten til å sette teori i praksis. Jobb med erfarne Bekk-konsulenter på aktuelle prosjekter, lær masse og vis oss hva du kan – kanskje leder det til en jobb etter studiene!

Nå søker vi etter studenter til sommerjobb sommeren 2022!

Hvem er du?

Du studerer interaksjonsdesign, design eller produktutvikling, eller så har du en annen bakgrunn, og du har et ønske om å få erfaring som interaksjonsdesigner. Interessen for god brukervennlighet, prosess og godt design er en motiverende drivkraft. Kanskje driver du på med noen spennende prosjekter på si? Fortell oss gjerne om det i søknaden og i portfolien. Og portfolioen trenger ikke inneholde superfine visualiseringer av løsningene dine. Vi ønsker først og fremst å forstå hva du har tenkt. Et utdrag av prosjektene du har jobbet med som forklarer situasjonen, prosesser og metoder brukt for å løse problemet, det vil vi se.

Hva skal du gjøre?

De første dagene blir du kurset i relevante metoder og teknikker og får en introduksjon til konsulentrollen. Resten av sommeren jobber du i team sammen med andre sommerstudenter og Bekk-konsulenter på ett av våre prosjekter, der du blir fulgt opp tett av både fadder og teamleder fra Bekk. Hver uke samles alle sommerstudentene for litt faglig og sosialt påfyll, slik at man blir godt kjent med de andre studentene. Vi er opptatt av at du skal trives, få god oppfølging og faglig utbytte av sommeren hos oss.

 

Stillingsannonser fra BEKK

Sommerjobb

Sommerjobb for utviklere

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som utvikler?

Les mer
Fulltid

Nyutdannede utviklere

Nå søker vi utviklere for oppstart august 2022! Vi tar i mot søknader fortløpende.

Les mer
Fulltid

Nyutdannede interaksjonsdesignere

Nå søker vi designere for oppstart august 2022! Vi tar i mot søknader fortløpende.

Les mer