Stillingsannonse

Sommerjobb for interaksjonsdesignere — Oslo

Søknadsfrist 01.10.2022
Stilling Sommerjobb
Søk her

En relevant sommerjobb er gull verdt for deg som ønsker erfaring og muligheten til å sette teori i praksis. Jobb med erfarne Bekk-konsulenter på aktuelle prosjekter, lær masse og vis oss hva du kan - kanskje leder det til en jobb etter studiene!

Hvem er du?

Du studerer interaksjonsdesign, design eller produktutvikling, eller så har du en annen bakgrunn, og du har et ønske om å få erfaring som interaksjonsdesigner. Interessen for god brukervennlighet, prosess og godt design er en motiverende drivkraft. Kanskje driver du på med noen spennende prosjekter på si? Fortell oss gjerne om det i søknaden og i portfolien. Og portfolioen trenger ikke inneholde superfine visualiseringer av løsningene dine. Vi ønsker først og fremst å forstå hva du har tenkt. Et utdrag av prosjektene du har jobbet med som forklarer situasjonen, prosesser og metoder brukt for å løse problemet, det vil vi se.

Hva skal du gjøre?

De første dagene blir du kurset i relevante metoder og teknikker og får en introduksjon til konsulentrollen. Resten av sommeren jobber du i team sammen med andre sommerstudenter og Bekk-konsulenter på ett av våre prosjekter, der du blir fulgt opp tett av både fadder og teamleder fra Bekk. Hver uke samles alle sommerstudentene for litt faglig og sosialt påfyll, slik at man blir godt kjent med de andre studentene. Vi er opptatt av at du skal trives, få god oppfølging og faglig utbytte av sommeren hos oss.

Bli bedre kjent med oss

Instagram: @livetibekk
Drypp-podcast:  https://open.spotify.com/show/6SVNY97zuPWcVdvE2FSNRL

Ett selskap, to kontorer

Du finner oss ytterst på Vippetangen i Oslo og langs Nidelva i Trondheim. Denne stillingen er for avdelingen i Oslo.

Søknadsfristen er 1. oktober 2022

Søk her: https://www.bekk.no/jobb/sommerjobb/utviklere/oslo

Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Bekk? Kontakt Ola Claussen, Rekrutteringsansvarlig for design og produktutvikling
Tlf: 970 66 757
Epost: ola.claussen@bekk.no

Stillingsannonser fra BEKK

Fulltid

Nyutdannede utviklere — Oslo

Vi søker nyutdannede utviklere med oppstart i august 2023!

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb for utviklere — Oslo

En relevant sommerjobb er gull verdt for deg som ønsker erfaring og muligheten til å sette teori i praksis.

Les mer
Fulltid

Nyutdannede interaksjonsdesignere — Oslo

Hver høst søker vi nyutdannede interaksjonsdesignere til oppstart i august påfølgende år.

Les mer