Stillingsannonse

Sommerjobb for interaksjonsdesignere - Oslo/Trondheim

Søknadsfrist 01.10.2023
Stilling Sommerjobb
Søk her

En sommerjobb er gull verdt for deg som ønsker relevant erfaring, og muligheten til å sette teori i praksis. Jobb med erfarne Bekk-konsulenter på aktuelle prosjekter, lær masse og vis oss hva du kan – kanskje leder det til en jobb etter studiene!

Hvem er du?

Du studerer interaksjonsdesign, design eller produktutvikling, eller så har du en annen bakgrunn, og du har et ønske om å få erfaring som interaksjonsdesigner. Interessen for god brukervennlighet, prosess og godt design er en motiverende drivkraft. Kanskje driver du på med noen spennende prosjekter på si? Fortell oss gjerne om det i søknaden og i portfolien. Og portfolioen trenger ikke inneholde superfine visualiseringer av løsningene dine. Vi ønsker først og fremst å forstå hva du har tenkt. Et utdrag av prosjektene du har jobbet med som forklarer situasjonen, prosesser og metoder brukt for å løse problemet, det vil vi se.

Hva skal du gjøre?

Sommerjobben er over 7 uker. De første dagene blir du kurset i relevante metoder og teknikker og får en introduksjon til konsulentrollen. Resten av sommeren jobber du i team sammen med andre sommerstudenter og Bekk-konsulenter på ett av våre prosjekter, der du blir fulgt opp tett av både fadder og teamleder fra Bekk.

Hver uke samles alle sommerstudentene for litt faglig og sosialt påfyll, slik at man blir godt kjent med de andre studentene. Vi er opptatt av at du skal trives, få god oppfølging og faglig utbytte av sommeren hos oss.

Søknadsfristen er 1. oktober for sommerjobb i 2024. Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å behandle alle søknadene samlet etter søknadsfristen, men har samtidig stor forståelse for at enkelte trenger tidligere avklaring. Send oss en mail og forklar situasjonen, så finner vi alltids en løsning.

Søk i Oslo her
Søk i Trondheim her

 


Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Bekk?


Ola Claussen
Rekrutteringsansvarlig for design og produktutvikling, Oslo
Tlf: 970 66 757
Epost: ola.claussen@bekk.no


Øivind Fossan
Utvikler / Rekrutteringsansvarlig, Trondheim
Tlf: 454 50 349
E-post: oivind.fossan@bekk.no


Bli bedre kjent med oss
Fagbloggen vår: https://blogg.bekk.no 
Drypp-podcast: https://open.spotify.com/show/6SVNY97zuPWcVdvE2FSNRL 

Stillingsannonser fra BEKK

Fulltid

Nyutdannede teknologer, flere stillinger - Oslo

Vi søker nyutdannede teknologer med oppstart i 2024!

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb for teknologer, flere stillinger - Oslo/Trondheim/Drammen

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som teknolog i Bekk?

Les mer
Fulltid

Nyutdannede interaksjonsdesignere - Oslo

Vi søker nyutdannede interaksjonsdesignere til oppstart i 2024. Dyktige folk som vil lære mer, finne gode løsninger og lære oss nye triks.

Les mer