Stillingsannonse

Sommerjobb 2024

Søknadsfrist 01.10.2023
Stilling Sommerjobb
Søk her

Ser du for deg en karriere innen frontend, backend eller data engineering? Eller som en designer av digitale løsninger? Flaks! Vi ser allerede nå etter hele 12 studenter som har lyst å tilbringe sommeren 2024 hos oss i NoA Ignite. 

NoA Ignite er det største selskapet i The North Alliance — en progressiv byråfamilie med flere av de fremste strategi-, design-, teknologi- og kommunikasjonsselskapene i Norden. 

Vi i Ignite liker å se oss selv som et kraftsenter for alle typer digital vekst! Våre tverrfaglige team jobber i partnerskap med kundene for å finne nye måter å skape bæreraftige og forretningsorienterte digitale løsninger. Kombinert med innovasjon, personlig engasjement og en tydelig forretningsverdi blir dette solide digitale plattformer, e-handelsløsninger, datadrevne produkter og tjenester, nettsteder og apper vi vi er stolte av. 

Visste du at vi er kåret til ett av de mest innovative selskapene? https://www.noaignite.no/nyheter/fastcompany2023 

Vi bruker sommerjobb som en rekrutteringskanal, Frøydis deler her sin opplevelse fra å gå fra sommerjobb til fast ansettelse.
https://www.noaignite.no/nyheter/sommerstudent-i-fjor-fast-ansatt-i-ar 

Årets oppgave: 
Automatisering og prediksjonsmodeller. Som Summer-Intern hos oss i NoA Ignite får du mulighet til å jobbe på et prosjekt for noen av våre kunder. Du og de andre studentene vil jobbe i tverrfaglige team, veiledet av våre dyktige ansatte.

Masterstudentene i år har over flere uker jobbet intensivt med nye løsninger for Meny og Avonova. For Meny har studentene utforsket hvordan prediktive modeller kan gjøre nettbutikkhandelen bedre med vareforslag. Det andre studentteamet har jobbet med å automatisere årsrapporten Avonova hvert år sender ut til sine kunder.

Felles for prosjektene er at de handler om å tilgjengeliggjøre data på en måte som gjør løsningen enklere og raskere å bruke. På denne måten skapte de verdi både for kunden og sluttbrukeren. Med fokus på brukeropplevelse og automatisering, endte Avonova-gjengen opp med en imponerende effektivisering av prosessen med å lage årsrapporter. Meny-teamets fokus på maskinlæring, brukerreise og design førte til et kjempeløft av handleopplevelsen i Meny-appen.

Hva oppgaven blir til neste år er foreløpig en overraskelse, men vi kan love minst like spennende utfordringer. I tillegg til å jobbe på prosjekt er det også mye hyggelig og sosialt som skjer. Det er jo tross alt sommer..

Her kan du lese enda mer om årets prosjekt:
https://www.noaignite.no/nyheter/automatisering-og-prediksjonsmodeller

 

Hvem er så du?

Om du er en student av det kreative slaget som holder på med et eller annet slags teknologi- eller designprogram ved universitet eller høgskole, vil vi gjerne høre fra deg. Mest sannsynligvis skal du i disse dager ta fatt på masterstudiet ditt. Kanskje klør det i fingrene etter å få arbeidserfaring som vil hjelpe deg med å utvikle ferdighetene dine og gi deg forståelse av hvordan det er å jobbe som konsulent. 

Har du gjort noen spennende prosjekter i studietiden som du kan vise til, vært aktiv i foreningsarbeid eller hatt relevant arbeidserfaring fra før av? Fortell oss gjerne om det når du sender oss din CV og søknad! Husk også å legge med karakterutskrift for studiene så langt.

Hva kan vi tilby?

Målet vårt er først og fremst å skape et fantastisk sted å vokse og å være viktig partner for kundene våre. For å lykkes med det tenker vi både med hodet og hjertet, og gjør jobben vår med integritet og stolthet. Vi har selvfølgelig konkurransedyktige betingelser og tilbyr blant annet:

  • Å bli kjent med oss og de andre studentene før dere deles inn i team
  • En sosial sommer med mange aktiviteter
  • Små kurs innen design og utvikling på tvers om du er teknolog eller designer
  • Sentrale kontorer ved Stortinget og en del av et stort kreativt miljø
  • Mulighet til å ta egne valg i prosjektet. Dere får veiledning underveis, men også stor frihet til å velge teknologi og ta designavgjørelser selv
  • Gjennomprøvde og gode prosesser for strukturert teamarbeid som dere lærer av våre dyktige prosjektledere
  • Frokost, lunsj, ettermiddagssnacks i kantinen, som er kåret til Norges beste. Vi har egen kaffebar og barista, og perfekt brygget "dagens kaffe". Make Office Coffee Great again!
  • Et trygt arbeidsmiljø som verdsetter deg og din kunnskap
  • Relevante prosjekter som bygger CVen din!

 

Vi vurderer søknader kontinuerlig og ser frem til å høre fra deg, men husk å sende inn din søknad før fristen 1. oktober!

Om prosessen:

Vi kaller inn fortløpende til en kort første prat med deg om hva du er interessert i og dine tanker rundt det å være konsulent. Etter det er det en kort fagprat med noen av lederne våre som baserer seg på hva du kan og vil lære mer om. Vi bruker tester i prosessen fra AlvaLabs som går på hva slags personprofil du er og hvordan du resonnerer. Etter det tar vi en samlet vurdering av prosessen. Det høres kanskje litt omfattende ut, men vi ønsker å ha ulike profiler som også jobber godt sammen. Vi får alltid god feedback av studentene om at dette er det beste teamet de har jobbet i; Da bruker vi heller litt ekstra tid i prosessen.