Stillingsannonse

Sommerjobb 2023

Søknadsfrist 01.10.2022
Stilling Sommerjobb
Søk her

Ser du for deg en karriere innen frontend, backend eller fullstack? Eller som en designer av digitale løsninger? Flaks! Vi ser allerede nå etter hele 12 studenter som har lyst å tilbringe sommeren 2023 hos oss i NoA Ignite.

I sommerjobb hos oss i NoA Ignite får du mulighet til å jobbe på et prosjekt for noen av våre kunder. Du og de andre studentene vil jobbe i tverrfaglige team, veiledet av våre dyktige ansatte. I år har Erlend Øien, Fred Kwizera, Iselin Eriksen Eng og Hanna Steingrimsdottir jobbet med Studentsamskipnaden i Oslo.

Årets studenter har jobbet med en prototype på en applikasjon som skal fungere som en mobil nøkkel som skal kunne åpne portene på Athleticas treningssentre, og skal kobles mot AssaAbloys fysiske dørvridere, porter og API. Løsningen skal sjekke at studenten har betalt medlemsavgift, og i et UX-perspektiv skal man etablere den smidigste brukerreisen for et medlem. Teamet har hatt i oppgave å se på hvordan denne løsningen kan integreres med den nye studentappen som skal lanseres i 2023.

Hva oppgaven blir til neste år er foreløpig en overraskelse, men vi kan love minst like spennende utfordringer. Her kan du lese enda mer om årets prosjekt. I tillegg til å jobbe på prosjekt er det også mye hyggelig og sosialt som skjer. Det er jo tross alt sommer...

-- Hva kan vi tilby? --
Målet vårt er først og fremst å skape et fantastisk sted å vokse og å være viktig partner for kundene våre. For å lykkes med det tenker vi både med hodet og hjertet, og gjør jobben vår med integritet og stolthet. Vi har selvfølgelig konkurransedyktige betingelser og tilbyr blant annet:

* Bli kjent med oss og de andre studentene før dere deles inn i team
* En sosial sommer med mange aktiviteter
* Sentrale kontorer ved Slottsparken og en del av et stort kreativt miljø
* Tur til Krakow for å jobbe med prosjektet og møte våre ansatte der
* Mulighet til å ta egne valg i prosjektet. Dere får veiledning underveis, men også stor frihet til å velge teknologi og ta designavgjørelser selv
* Gjennomprøvde og gode prosesser for strukturert teamarbeid som dere lærer av våre dyktige prosjektledere
* Frokost, lunsj, ettermiddagssnacks i kantinen, som er kåret til Norges beste. Vi har egen kaffebar og barista, og perfekt brygget «dagens kaffe». Make Office Coffee Great again!
* Et trygt arbeidsmiljø som verdsetter deg og din kunnskap.

Stillingsannonser fra Noa Ignite

Fulltid

Nyutdannet utvikler.

Nyutdannet innenfor teknologi til høsten 2023? Kom og jobb med oss i NoA Ignite! ⭐️

Les mer