Stillingsannonse

Software Engineer.

Søknadsfrist 02.10.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Er du nyutdannet utvikler i 2022/2023? Synes du det virker spennende å kode funksjonalitet som hjelper ansatte å spare tid på rutineoppgaver?

Da ønsker vi å komme i kontakt med deg! Vi vil gi deg opplæring og hjelpe deg godt i gang, slik at du kan hjelpe oss med å forbedre vårt produkt for brukere i mer enn 50 land.

OM OSS: Hva skjer når norske gründere møter introduksjonen til internett i Silicon Valley på slutten av 90-tallet? Jo, de starter opp en helt ny virksomhet med internett som plattform i sin garasje. Mye har skjedd siden da, og Xledger leverer nå et skybasert økonomisystem (ERP) til tusenvis av virksomheter.

VÅRT PRODUKT: Xledger er et alt-i-ett system for økonomistyring, regnskap, time- og prosjektstyring, fakturering og innkjøp, lønn og reiseregning. Vi hjelper våre kunder med å digitalisere, effektivisere og automatisere sine økonomiprosesser.

Vi er et selskap i sterk vekst, og trenger enda flere flinke folk!

ROLLEN: Du vil bli en del av et dyktig utviklingsteam der du vil utvikle og designe ERP-systemet. Vi har varierte oppgaver og fokuserer på å holde oss oppdatert på den nyeste teknologien.

Vi ser etter deg som ønsker å være med å videreutvikle et ERP-system som er 100% skybasert. Du kan velge om du vil jobbe med front-end, back-end eller full-stack og du vil få muligheten til å gjøre spennende utviklingsoppgaver tidlig i din karriere. Hos oss er det høyt under taket, og det er kort tid fra utvikling til deployment.

I Xledger er vi stolte av å levere et produkt som skaper ekstra verdi for våre kunder. I utviklingsteamet jobber vi med MS SQL Server, .NET/C#, F#, React, Clojure, JavaScript, samt verktøyene Azure DevOps server, Visual Studio og GitHub.

Som Software Engineer i Xledger vil du:
• Kunne påvirke og bidra aktivt i team med svært dyktige kollegaer, med nyutvikling og videreutvikling av applikasjoner
• Jobbe med kontinuerlig utvikling av forretningskritiske løsninger
• Bidra til at løsningene fremstår som innovative og fremtidsrettede
• Bygge kompetanse via fagsamlinger, kursing og sertifiseringer
• Få en mentor som følger deg gjennom oppstartsperioden