Stillingsannonse

Software engineer summer intern

Søknadsfrist 15.11.2021
Stilling Sommerjobb
Søk her

Hvem er vi

 

Ardoq er en av de raskest voksende teknologibedriftene i Norge og har utvidet seg internasjonalt til London, New York og København. Vår grafplattform gjør det mulig for våre kunder å kartlegge avhengigheter på tvers av strategiske mål, prosjekter, applikasjoner, prosesser og mennesker. Med store mengder data kan de vurdere virkningen av endring og ta bedre og raskere beslutninger.

 

Hvem er du

 

Vi ser etter motiverte, drevne og kvalitetsfokuserte studenter. Du bør ha en “læring og deling” -tankegang, det vil si å ønske å lære nye ting og være åpen og dele din kunnskap. De viktigste teknologiene vi bruker i Ardoq er Typescript og React på klientsiden, og Clojure for backend. Hvis du har lite kjennskap til disse teknologiene, er interessen det viktigste for vi vet at du lærer raskt.

 

Hva vi tilbyr

 

Vi kan tilby studenter et betalt internship, med mulighet for å konvertere til deltids- eller fulltidsjobb. Du vil være en del av høy vekst i et innovativt selskap med internasjonale ambisjoner. I løpet av sommeren vil du jobbe tett med et kombinert team av andre dyktige interns og erfarne utviklere.

 

I løpet av de siste sommerprosjektene har vi bygget:

 

En NLP chatbot for å hjelpe kundene våre med å skrive gremlin-spørsmål.

En produksjonsklar metamodellvisning av bedriftens data.

En skalerbar data pipeline for analyse og maskinlæring.

En applikasjon for å bygge konfigurerbare rapporter med bedriftens data.