Stillingsannonse

SOC Trainee Program: Sikkerhetsanalytiker (deltid)

Søknadsfrist 06.11.2021
Stilling Deltid
Søk her

Om mnemonic

mnemonic er Nordens ledende selskap innen IT- og informasjonssikkerhet med en unik sammensetning av tjenester og løsninger. Selskapet er i dag over 200 ansatte, og vi vokser raskt i Norge og internasjonalt. I tillegg har vi år etter år blitt rangert som en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work. De siste to årene har vi gått av med seieren i vår kategori i Norge!

mnemonic jobber daglig med skarpe hendelser, side om side med Europas viktigste organisasjoner i kampen mot cyberangrep. Vi deltar aktivt i anerkjente forskningsprosjekter og er en betrodd kilde til Europol og andre globale politimyndigheter.

Om mnemonic Security Services (MSS)

MSS-avdelingen leverer mnemonics markedsledende tjeneste for sikkerhetsmonitorering, basert på vår egenutviklede plattform Argus.

Vårt nettverk av loggkilder og lyttepunkter er det største i Norden. Ved å sammenstille informasjon fra dette nettverket med flere eksterne informasjonskilder har vi en unik forståelse av det lokale og globale trussellandskapet.

Avdelingen er nå på utkikk etter flere som kan bidra med analyse av sikkerhetstrusler til våre 24/7-tjenester. Stillingene er deltidsstillinger og stillingsbrøken utgjør omtrent 40%.

Om SOC Trainee Program

Som trainee på operasjonssenteret vårt gjennomgår du omfattende opplæring innen nettverks- og logganalyse, trusseletteretning, samt egenutviklede og kommersielle verktøy til bruk av sikkerhetsanalyse. Opplæringen går over en lengre periode med erfarne analytikere og er tilpasset den enkeltes interessefelt og kunnskapsnivå.

Som SOC trainee får du bryne deg på oppgaver fra reelle datasett, sesjoner og bruk av ulike verktøy og systemer. Man vil alltid jobbe sammen med erfarne analytikere som kan veilede under analyse. Vi kan ikke love at det ikke blir utfordrende, men vi kan garantere at dette er en spennende erfaring som etterlater deg med sylskarp kompetanse innen sikkerhetsanalyse.

Mange av våre tidligere SOC-traineer har vokst inn i fulltidsstillinger hos oss med tiden, i ekspertroller innenfor disipliner som for eksempel sikkerhetsanalyse, trusseletterretning, hendelseshåndtering, risikoanalyse, penetrasjonstesting, sikkerhetsarkitektur og utvikling.

Stillingen lar seg godt kombinere med studier.

Arbeidsoppgaver

Analyse av sikkerhetshendelser primært på kveldstid, netter og i helgene. Noe dagjobbing må også påregnes Helsemonitorering og oppfølging av våre driftssystemer

Ønsket erfaring og kvalifikasjoner

Høyt motivert for å jobbe med informasjonssikkerhet. Vi ser etter kandidater som ønsker å oppnå og videreutvikle unik ekspertise innen sikkerhetsanalyse
Gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
Ønske om en interessant deltidsjobb under IT-studier
Analytisk anlagt
Engasjement, gode resultater og referanser
Selvstendig, faglig nysgjerrig og lærevillig
Interesse for nettverk og sikkerhet

Hva kan vi tilby?

Fokus på faglig utvikling, kontinuerlig opplæring
Et unikt og erfarent miljø, med over 200+ sikkerhetsspesialister som daglig jobber med noen av de mest utfordrende og spennende faglige problemstillingene innen informasjonssikkerhet
Konkurransedyktige betingelser
Sentrumsnære og nye lokaler i Oslo
En solid og lønnsom selskapsøkonomi som gir ressurser til utvikling og innovasjon
Fokus på trivsel og sosiale arrangementer
De siste åtte årene har mnemonic ligget i toppen av kåringen av Norges og Europas beste arbeidsplasser i regi av Great Place to Work. De siste årene har vi vunnet vår kategori i Norge

Bakgrunnssjekk

Vi benytter oss av Semac AS til bakgrunnssjekk i vår rekrutteringsprosess og stillingen krever politiattest med god vandel. Det er en fordel om du kan sikkerhetsklareres etter sikkerhetsloven til HEMMELIG. Hvordan søker jeg? Send motivasjonsbrev, formell søknad, CV og karakterutskrifter i PDF-format til rekruttering@mnemonic.no og inkluder taggen «MSS SOC deltid» i emnefeltet på e-posten. Frist: 1.nov 2020. Søknader vil bli behandlet forløpende.

Stillingsannonser fra mnemonic

Internship

Head of Recruitment

mInternship program 2022

Les mer