Stillingsannonse

Skyingeniør

Søknadsfrist 22.09.2021
Stilling Fulltid
Søk her

Ruter har et høyt ambisjonsnivå knyttet til å levere enkle, personlige og kontekstrelevante løsninger for kundene våre. Vi må møte kundenes forventninger til effektive og brukervennlige reiseinformasjons- og betalingstjenester, slik at vi kan sikre vårt samfunnsoppdrag om å skape smidige og grønne byer.

 

Vi søker derfor etter en skyingeniør til vårt Core Mobility Plattform (CMP) team. CMP-teamet har sin kjernekompetanse i AWS og teknologier vi benytter på denne plattformen. Vi leter etter teknologer med sterk interesse for å jobbe med skybaserte løsninger og teknologi i DevOps-grensesnittet. Vi er mer opptatt av tankesett og interesse enn ferdigheter, men vi tror at den rette kandidaten har evnen til å tilegne seg nye teknologier raskt, har et sunt forhold til hva som virker og ikke og har en struktur og plan på arbeidet. Har kandidaten utviklingsbakgrunn for å kunne bygge tjenester er det er pluss, men ikke et krav.

 

Er du nyutdannet innen digital infrastruktur og cybersikkerhet, datateknologi og informatikk eller lignende og har interesse for feltet vil vi gjerne snakke med deg også. Vår nye kollega vil få opplæring og frihet til å forme egen arbeidshverdag.

 

Teknologiene vi jobber med strekker seg fra AWS-serverinstanser, databaseteknologier, API-gateway, ID-løsninger, sikkerhetsløsninger, overvåkningsløsninger til utvikling av moduler. Vårt mål er å lage tjenester som utgjør Ruters digitale plattform, og disse skal være raske, effektive, sikre og stabile. Nye team trenger stadig nye tjenester. Blir du motivert av å lære nye teknologier og anvende og utvikle disse? Da kan dette være jobben for deg.

 

Liker du å:

Jobbe i grenseland mellom tjenester og infrastruktur, for eksempel Gitlab

Jobbe med plattformrelaterte problemstillinger, for eksempel Kubernetes

Jobbe med integrasjoner og automatisering av tjenester, for eksempel API-gateway

Kode mot infrastrukturnære tjenester, for eksempel skrive lamdafunksjoner

 

I arbeidshverdagen har vi stor frihet til å velge verktøy og programmeringsspråk, som eksempelvis Terraform, Python, Java og Golang.

 

Høres noe av dette spennende ut? Da håper vi du vil søke hos oss.

 

Vi ser for oss at du:

Liker å jobbe tverrfaglig og er nysgjerrig på andre fagområder

Liker å utforske og forstå skytjenester

Er naturlig nysgjerrig og liker å sette deg inn i ny teknologi

Har erfaring med smidig design- og utviklingsmetodikk og har erfaring med eller interesse for DevOps

 

Vi håper du:

Har gode kommunikasjonsevner

Evner å bygge relasjoner og motivere andre

Løsningsorientert og positiv

Arbeider strukturert og tar initiativ

Bidrar aktivt til kontinuerlig forbedring

Tenker strategisk og gjennomfører i praksis

 

I Ruter får du

I Ruter får du være med å realisere en visjon om bærekraftig bevegelsesfrihet (du kan lese mer om det i Ruters målbilde her). I tillegg er du med å påvirke og bygge opp Ruters interne teknologimiljø.

 

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og betingelser, fribillett på Ruters reiser, fleksibel arbeidshverdag og sentrale lokaler i hjertet av Oslo.

 

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten (dette skjer svært sjeldent). Vi er stolte av mangfoldet blant våre ansatte og ønsker søkere uavhengig av kulturell bakgrunn, kjønn og alder.

 

Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom Semac AS.