Stillingsannonse

Nyutdannet utvikler

Søknadsfrist 01.10.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Hvem er du?

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe som konsulent med utvikling, det være seg frontend, backend, begge deler, mobilutvikling, skytjenester, eller en annen form for digital verdiskapning. Du bryr deg om faget ditt, deler gjerne kompetanse og er en trivelig person som bryr deg om de rundt deg. Du er nysgjerrig og vil forstå problemet - slik at du kan gi gode råd og lage den rette løsningen i tett samarbeid med våre kunder.

Hvem er vi?

Bredvid er et norsk konsulentselskap som driver med systemutvikling, design, prosjektledelse og rådgivning, og som siden 2016 har gjennomført prosjekter med flere av landets største bedrifter. Vi er i dag i underkant av 30 ansatte, men vil gjerne bli enda flere like hyggelige kollegaer. I Bredvid er vi både gründere som bygger vårt eget selskap og konsulenter som setter kunden og kundens suksess først.

Hva kan vi tilby?

- En mulighet til å ta en sentral rolle i et selskap i vekst
- Spennende prosjekter hos kjente kunder
- Utstyr og tilrettelegging for at du kan utvikle deg karriere- og kompetansemessig
- Mulighet for eierskap
- Ungt miljø
- Gode betingelser I tillegg har vi i Bredvid ekstra ferie i romjul og påske, samt flere goder vi gjerne forteller mer om!

Erfaring og Utdanning

Vi ser etter deg som avslutter en grad i 2023. Du bør kunne vise til gode resultater fra bachelor eller masterutdanning, og inneha gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig (norsk). Oppstart er i utgangspunktet august eller januar, men kan endres etter avtale.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!

Frist: 1. Oktober