Stillingsannonse

Nyutdannet backend-utvikler 2022 hos Epinova

Søknadsfrist 20.12.2021
Stilling Fulltid
Søk her

Epinova Academy er vårt skreddersydde talent- og kompetanseprogram for deg som er i starten av din yrkeskarriere, og en spennende mulighet for deg som er nyutdannet innen IT, eller som kan vise til noen års erfaring innen programmering. Vi ser etter deg som er engasjert, ambisiøs og som ønsker å løse fremtidens utfordringer. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter?

 

Ferdigheter for fremtiden

Oppstart for Epinova Academy er august 2022, og som deltaker på programmet er du fast ansatt som frontend eller backend-utvikler i Epinova. Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet, og har som mål at alle ansatte skal være faglig sterke, også du som er nyutdannet. Vi legger derfor opp et 6 måneders skreddersydd utviklingsprogram. De første månedene fokuserer vi på å øke din kompetanse og tekniske skills innenfor Microsoft stacken, samtidig som du skal bli kjent i organisasjonen og hvordan vi jobber. Opplæringen består av akselerert læring med undervisning, kurs, teori og oppgaver. Teknologiene vi fokuserer på er blant annet C#/.NET, MVC, DevOps, Vue, JavaScript, HTML/CSS, Git. Deretter tester vi dine ferdigheter i praksis gjennom prosjektarbeid internt og i sammen med våre kunder.

 

Relevant og fremtidsrettet

Kursene og innholdet i Epinova Academy er skrudd sammen for å passe deg og ditt nivå, samtidig som du vil få bryne deg på krevde utfordringer og spennende prosjekter. Du vil få relevant kompetanse som næringslivet etterspør. Du får jobbe sammen med dyktige kollegaer på reelle kundeprosjekter, og får en fantastisk mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Underveis i programmet vil du også bli fulgt opp av vår fagansvarlig, en egen mentor og gruppeleder.

 

Hva kan Epinova tilby?

Epinova har et stort fagmiljø med tverrfaglig prosjektarbeid på tvers av Nova Consulting Group, som med glede deler sin kompetanse med deg. Du vil få mulighet til å jobbe med dyktige kolleger på utfordrende og varierende prosjekter på en arbeidsplass som har stort fokus på kompetanseutvikling og god kultur. Hverdagen i Epinova består av alt fra kurs, fagdager og seminarer til sosiale sammenkomster som Epinovafrokost, utenlandstur og lønningspils, i tillegg til julebord og sommerfest.

 

Vi ser etter deg som:

Er nyutdannet våren 2022, eller kan vise til noen års erfaring

Har høyere utdannelse innen teknologi, enten master- eller bachelorgrad

Er genuint interessert i teknologi, og sulten på å lære mer om ulike teknologier

Ønsker å jobbe med Microsoft-teknologi (C#/.NET) og Vue.js frontend-rammeverk

Som person er du engasjert, pålitelig og ydmyk

Er god til å samarbeide og trives med å jobbe i sammen med andre

Evner å kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig