Stillingsannonse

Nyutdannede til EY Cyber Security

Søknadsfrist 23.01.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Vil du jobbe med informasjonssikkerhet i noen av Norges største og viktigste virksomheter? Engasjeres du av å arbeide strukturert for å identifisere trussel- og sårbarhets- og risikobilde for store organisasjoner, løsninger og systemer? Blir du motivert av teknologisk transformasjon og endring?

EY har som målsetting å være en foretrukket transformasjonspartner gjennom å jobbe helhetlig med våre største kunder på tvers av fagområder. Vi er en ledende global aktør innen informasjonssikkerhets- og cyberrådgivning og hjelper våre kunder med å løse ulike problemstillinger knyttet til både teknologiske og regulatoriske utfordringer på et strategisk, operasjonelt og teknisk nivå.

Muligheten

EYs Cyber-avdeling søker nyutdannede som brenner for Cyber security og ønsker å være med å løse viktige og komplekse utfordringer innen dette fagfeltet. I samarbeid med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer vil du bidra til å løse våre kunders problemstillinger igjennom spennende prosjekter. Du vil opparbeide deg omfattende erfaring gjennom våre kundeprosjekter og motta kursing innen Cyber security og konsulentferdigheter. Dette vil gjøre deg i stand til å møte de faglige utfordringene vi står overfor når vi hjelper våre kunder.

Viktige arbeidsoppgaver

I rollen som konsulent innen Cyber security vil du få muligheten til å arbeide med rådgivning, prosjektledelse, testing og implementasjon. Dette kan være innenfor ulike områder som teknisk sikkerhetstesting, hendelseshåndtering eller ulike cyberrelaterte prosessuelle og regulatoriske problemstillinger. Avhengig av faglig kompetanse og interesse kan dine arbeidsoppgaver innebære:

- Design, kvalitetssikring og rådgivning av prosesser for håndtering av cyberrisiko, blant annet prosesser for sikker utvikling, gjennomføre modenhetsvurderinger innen cyber sikkerhet og ta frem og implementer forbedringsplaner, prosjektering og gjennomføring av IT-prosjekter og risikoanalyser innen Cyber Security.

- Sikkerhetsanalyser og teknisk sikkerhets- og penetrasjonstesting av både infrastruktur og (web)applikasjoner, IoT og OT

- Design, etablering og analyse av komplekse tekniske sikkerhets- og IT-miljøer, samt sikkerhetsarkitektur

- Utvikle, implementere og gjennomføre revisjon/analyse av styringssystemer for informasjonssikkerhet basert på internasjonale standarder som ISO/IEC27001

- Hjelpe virksomheter med regulatoriske utfordringer knyttet til personvern og GDPR, herunder DPIA og håndtering av personopplysninger

Egenskaper for å lykkes i rollen

- Har et ønske om å utvikle din faglige kompetanse innen Cyber Security  

- Du er proaktiv og motiveres av nye utfordringer

- God tilpasningsevne og et ønske om å jobbe i engasjerte team med høy faglig kompetanse 

- Har evne til å vurdere problemer og utfordringer både strategisk og analytisk

- Har meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Kvalifikasjoner for stillingen

- Bachelor eller Mastergrad med sterke akademiske resultater, fortrinnsvis innen informatikk, datateknikk, kommunikasjonsteknologi eller Cyber Security/informasjonssikkerhet

- Sterk interesse for Cyber Security

- Sterke analytiske evner og god evne til strukturert arbeid

 

Hva du vil bidra med

Som konsulent i EY vil du være med på å løse komplekse problemstillinger innen Cyber Security. Du vil bistå våre kunder med faglig kompetanse og ekspertise innen fagfeltet, støttet av erfarne og meget faglig dyktige kollegaer. Etter hvert som du vokser i rollen som konsulent vil du få mer ansvar og vil kunne være med å utvikle fagområdet videre samtidig som du styrker vår posisjon innen informasjons- og cybersikkerhet.

 

Hva vi tilbyr

Som konsulent i EY får du jobbe med inspirerende og meningsfulle prosjekter med stor innflytelse over din egen arbeidshverdag. Du vil bli en del av vårt globale nettverk av spesialister innen et internasjonalt tjenesteområde. Fra første dag vil du få utfordrende og stimulerende oppgaver på tvers av kunder og bransjer. Vi legger til rette for god opplæring, personlig utvikling og tilbakemelding, samt årlig kursing for å sikre kompetanseutvikling. Videre vil du være en del av et tverrfaglig miljø som vektlegger høy kvalitet og kunnskapsdeling. Sist, men ikke minst tilbyr vi gode betingelser, i et stimulerende, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø.

 

Virker dette spennende?

Vi ønsker oss engasjerte og ambisiøse studenter som ønsker å lære mer om hvordan de kan være med på å skape vekst i et av verdens største kompetansehus. Hvis du er en fremtidig EYer og kjenner deg igjen i beskrivelsen over, vil vi gjerne høre fra deg så snart som mulig og senest innen søndag 23.januar kl 12:00.

Skulle du ha noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via rekruttering@no.ey.com. Du kan også kontakte Mona Yaghmai på tlf. 959 34 997 eller Marie Øglænd på tlf. 917 61 630. Vi ser frem til å motta din søknad!

 

Stillingsannonser fra EY

Sommerjobb

Summer internship 22 - Cyber Security

Synes du det virker spennende å arbeide med teknisk sikkerhetstesting og rådgivning?

Les mer