Stillingsannonse

Nyutdannede interaksjonsdesignere — Oslo

Søknadsfrist 01.10.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Hver høst søker vi nyutdannede interaksjonsdesignere til oppstart i august påfølgende år. Dyktige folk som vil lære mer, finne gode løsninger og lære oss nye triks. Du er opptatt av faglig og personlig utvikling, liker å jobbe i team og å dele kunnskap med andre.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som fullfører, eller nettopp har fullført, en høyere utdanning innen interaksjonsdesign, produktutvikling eller tilsvarende. Eller kanskje du har en annen designbakgrunn, men har et ønske om å jobbe som interaksjonsdesigner. Viktigst av alt – du ønsker å skape gode, fine og brukervennlige digitale løsninger som utgjør en forskjell i hverdagen. Kanskje jobber du med noen spennende prosjekter på si? Fortell oss gjerne om det i søknaden og i en portfolio. Portfolien trenger ikke inneholde superfine visualiseringer av løsningene. Vi ønsker først og fremst å forstå hva du har tenkt. Et utdrag av prosjektene du har jobbet med som forklarer situasjonen, prosesser og metoder brukt for å løse problemet, det vil vi gjerne se.

Om du er en UX-designer, konseptutvikler, produktutvikler eller funksjonell rådgiver har ikke så mye å si, så lenge du er en av de som brenner for faget ditt. Du bør altså ha en sterk interesse for digitale tjenester og interaksjonsdesign for skjerm. I tillegg har du en evne til å gjennomføre prosjekter med brukersentrert metode og prosess, har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og en god forståelse for webteknologi.

Vi jobber for en rekke spennende kunder i privat og offentlig sektor som vi hjelper med små og store prosjekter. Vi dykker ned i våre kunders problemstillinger og fokuserer på å skape best mulige løsninger slik at våre kunder kan være best på sine kunder.

Dag én: Hva skjer?

Alle nyansatte i Bekk blir godt ivaretatt. De første to ukene har vi et oppstartsprogram for nyansatte, ledet av mer erfarne Bekk-konsulenter. Gjennom faglige workshoper, casearbeid og teambuilding blir du bedre kjent med hvordan vi jobber, og hvordan vi gjør hverandre bedre. Når du kommer ut på prosjekt får du en dedikert fadder fra Bekk som vil hjelpe deg både med faget og med konsulentrollen.

Kreativ frihet

Tillit er svært viktig for oss. Derfor er det også det aller første vi gir deg. For det er din innsikt, dine evner og din vurdering som skaper resultater. Vi har ingen tro på strømlinjeformede arbeidsplasser. Alle som jobber her får kreativ frihet og muligheten til å påvirke egen arbeidsdag. Alt vi leverer er skreddersydd for våre kunder og dine faglige vurderinger er av stor verdi.

Siden faglig utvikling er så viktig for oss, bruker vi en del av arbeidstiden på kompetansebygging innenfor fagfelt vi selv synes er interessante. Blant faggruppene vi har i 2022 finner du for eksempel Designsystem, Design+Teknologi, og Psykologi og adferd. Kort fortalt betyr det tid til å jobbe med egne eller felles prosjekter, i arbeidstiden:  https://www.bekk.no/hva-vi-gjor/

Sosialt miljø

I Bekk er vi over 500 utviklere, designere, forretningsrådgivere og prosjektledere. En fin miks av erfarne ringrever og duggfriske talenter. De aller fleste har et eller to skjulte talenter de liker å bedrive utenom arbeidstid, så det er med andre ord ikke mangel på sosiale aktiviteter, skulle du være interessert. I Bekk får du mange muligheter til å bli bedre kjent med bra folk, og til å starte nye aktiviteter og tradisjoner.

Bli bedre kjent med oss

Instagram: @livetibekk
Drypp-podcast:  https://open.spotify.com/show/6SVNY97zuPWcVdvE2FSNRL

Ett selskap, to kontorer

Du finner oss ytterst på Vippetangen i Oslo og langs Nidelva i Trondheim. Denne stillingen er for avdelingen i Oslo.

Søknadsfristen er 1. oktober 2022

Søk her: https://www.bekk.no/jobb/sommerjobb/utviklere/oslo

Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Bekk? Kontakt Ola Claussen, Rekrutteringsansvarlig for design og produktutvikling
Tlf: 970 66 757
Epost: ola.claussen@bekk.no

Stillingsannonser fra BEKK

Fulltid

Nyutdannede utviklere — Oslo

Vi søker nyutdannede utviklere med oppstart i august 2023!

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb for utviklere — Oslo

En relevant sommerjobb er gull verdt for deg som ønsker erfaring og muligheten til å sette teori i praksis.

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb for interaksjonsdesignere — Oslo

En relevant sommerjobb er gull verdt for deg som ønsker erfaring og muligheten til å sette teori i praksis.

Les mer