Stillingsannonse

Low-code Developer (Graduate 2024)

Søknadsfrist 20.09.2023
Stilling Fulltid
Søk her

Low-code Developer (Graduate 2024)

Hurtig applikasjonsutvikling + rå kollegaer + kule prosjekter + deg? Vi er på utkikk etter nye Avorianere til våre kontorer i Oslo og Bergen som har lyst til å kickstarte sin karriere hos oss høsten 2024. Som konsulent i våre applikasjonsutviklingsteam vil du være en viktig bidragsyter i våre prosjekter.
Sammen med ditt team vil du skape innovative løsninger som er med på å løse de utfordringene våre kunder står overfor. Teamene våre bruker en smidig tilnærming for å etablere og opprettholde det kritiske samarbeidet mellom de tekniske og forretningsorienterte behovene. Du vil også få muligheten for å bidra inn i prosjekter innen dataanalyse, prosessautomatisering og prosessforbedring.

Vi ser for oss at dette beskriver deg:
Har lyst til å bli en del av vår lekne, nysgjerrige og engasjerte gjeng med Avorianere

 • Nysgjerrig på teknologi, applikasjonsutvikling, digitalisering og hvordan fremtidens forretning
  ser ut
 • Trives med å løfte blikket og ser verdien av nye teknologier i lys av hvilke problemer de kan
  løse for kunden
 • Interesse for å løse tekniske utfordringer knyttet til integrasjoner, skyløsninger, dataanalyse,
  produktutvikling og robotisering
 • Genuint opptatt av å spille andre gode og samarbeide i tverrfaglige team
 • Lyst til å være med å videreutvikle Avo sammen med oss
 • Ønske om å sette deg inn i nye løsninger og verktøy
 • Vi ser gjerne at du har relevant høyere utdanning, innen eksempelvis informasjonsvitenskap,
  datateknologi, informatikk.


I Avo er vi ikke så firkantet på hvilke formelle krav du oppfyller – det viktigste er hva du faktisk kan få til og at du vil bli med på laget for å løse reelle problemer for mennesker. Vi pleier å si at det er karakteren og ikke nødvendigvis karakterene som har mest å si i Avo. For oss innebærer dette at vi er opptatt av å se hele mennesket. Ulike mennesker gir verdifulle perspektiver som gir oss styrke og unike løsninger - og ikke minst rå diskusjoner i lunsjen og ved kaffemaskinen!

The Avo story:
Vi er et ungt selskap i sterk vekst og i løpet av syv år har vi etablert oss som en ledende aktør innen digital transformasjon. Dette har vi klart fordi vi er annerledes, og det har vi tenkt til å fortsette med å være. Vi består av over 150 problemløsere som har det skikkelig gøy på jobb! Vår misjon er å hjelpe organisasjoner med å lukke gapet mellom dagens og fremtidens muligheter med teknologi og hvordan det faktisk brukes. Dette gjør vi ved å ta i bruk ny og tilgjengelig teknologi for å tilpasse oss fremtidens forretningsmuligheter. Vi ønsker rett og slett at vi mennesker skal føle oss nyttig og mer menneskelige. På den måten er vi med på å skape morgendagens arbeidsliv.

Vi er mange ulike mennesker i Avo, men felles for oss alle er en brennende interesse for teknologi – både hvordan den er bygget opp og hva den kan brukes til. Vi skjønner at teknologiske løsninger utnyttes best når vi ser helheten av problemet de skal løse. Derfor jobber vi i grensesnittet mellom teknologi, forretningsutvikling og brukeropplevelser, og er med på hele reisen for å hjelpe kundene våre - fra prosesskartlegging og utvikling til implementering og oppfølging. Hos oss vil du oppleve en kultur som gjennomsyres tydelig av våre verdier: Playful, passionate, togetherness, curious and uncomplicated.

Nysgjerrig på noen av prosjektene vi har jobbet med?

Sånn bygget vi "bunnpannen" til MyCars nytt fagsystem - Avo Consulting.
Forskningsrådet – en offentlig pioneer i satsingen på lavkode
Feltoperatørens nye hjelper
Vi gleder oss skikkelig til å høre fra deg!

Stillingsdetaljer
Ansettelsesnivå: Consultant
Oppstart: August 2024
Type: Fast stilling
Arbeidssted: Bergen eller Oslo
Karakterutskrifter: Lastes opp under "Ytterligere filer". Denne benyttes for å få et mer helhetlig bilde
av utdanningsløpet ditt, og sammensetningen av fag

Søknadsfrist: 20. september. Vi gjennomfører prosesser fortløpende, og anbefaler derfor å søke
tidlig. Oppstart av intervjuer i uke 35