Stillingsannonse

Konsulent Cyber Security

Søknadsfrist 01.10.2021
Stilling Fulltid
Søk her

Cyber Security er et strategisk satsningsområde for Sopra Steria både i Norge og internasjonalt, og som nyutdannet i Sopra Steria får du anledning til å jobbe med de største IT-prosjektene og IT-organisasjonene i Norge. Vi ser etter nyutdannede til vårt graduate-program som ønsker å jobbe bredt med sikkerhetsrådgivning, eller mer spisset inn mot sikkerhet innen infrastruktur og/eller programvaresikkerhet, og som vil være med på å utvikle samfunnet sammen med våre kunder.

 

Graduate-programmet er for deg som er nyutdannet. Du blir fast ansatt fra dag én, og programmet går ved siden av din jobb som konsulent. Du får en rakettstart på karrieren og innsikt i hvordan vi jobber og tenker, innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, og kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon. Parallelt jobber du tett sammen med kunden på et eller flere prosjekter. Programmet går over ett år og har en rekke samlinger i både inn- og utland. Litt av poenget med denne tiden er å bli kjent med de andre nyutdannede fra alle avdelinger hos oss. Dette nettverket vil være verdifullt gjennom hele din karriere, det er vi ganske sikre på. I tillegg så får du venner for livet. For et innblikk i hvordan hverdagen er for våre graduates, ta en titt her.

 

Gode grunner til å velge oss

- Du får den beste muligheten til å snuse på ulike prosjekter, roller og bransjer og dermed finne ut av hva du vil bli skikkelig god i.

- Flere kolleger som ønsker å dele av sin erfaring enn hos noe annet IT-konsulentselskap i dette landet.

- Muligheten til å prøve deg på ulike typer sikkerhetsoppdrag veiledet av noen av de aller dyktigste innen faget i Norge.

- Så burde vi sikkert nevne at vi er kåret til Norges beste arbeidsplass fem år på rad, har seks ukers ferie og bedriftshytter i Hemsedal, Norefjell, Trysil og på Beitostølen.

- Dessuten har vi 30 ulike aktivitetsgrupper innen alt fra idrett, friluftsliv, gaming og karaoke, men frykt ikke; deltagelse er frivillig.

 

Hvem er så du?

Vi ser etter deg som er nyutdannet våren 2022. I tillegg har den ideelle kandidaten følgende bakgrunn:

- Høyere utdannelse eller fordypning innen informasjonssikkerhet, master eller bachelor

- Karakterer som gjør de rundt deg kjempestolte

- Du liker å tilegne deg kunnskap raskt, og dele den med andre

- Du liker både teknologi i seg selv, og hvilke endringer den kan skape

- Kan godt norsk, muntlig og skriftlig

- Vi søker nyutdannede til våre kontorer i Oslo, Stavanger, Drammen og Trondheim.

 

Oppstart er i hovedsak 1. august 2022, men tidligere oppstart kan vurderes.

 

Søknadsfristen er 1.oktober 2021, men vi vurderer søknader fortløpende. Vi ser frem til å motta din søknad! For å vurdere din søknad må følgende dokumenter lastes opp: søknadsbrev, CV og karakterutskrift/vitnemål.

 

Er det noe du lurer på er du velkommen til å ta kontakt med Jo Anders Thoen (jo.thoen@soprasteria.com) eller Vilde Amundsen (vilde.amundsen@soprasteria.com).

Stillingsannonser fra SopraSteria

Fulltid

Nyutdannet it/tech - konsulent(Engineer)

Vi ser etter nyutdannede til våre graduate-stillinger som vil jobbe som konsulent.

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb it/tech - konsulent

Vi søker studenter som ønsker å jobbe som konsulent hos oss i løpet av sommeren.

Les mer
Fulltid

Nyutdannet designer

Vi ser etter nyutdannede innen design til vårt graduate-program 2022

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb innen design

Nysgjerrig på konsulentlivet og hvordan det er å jobbe som designer?

Les mer