Stillingsannonse

Kickstart din karriere som IT-konsulent!

Søknadsfrist 15.06.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Er du snart ferdig med studentlivet og nysgjerrig på IT-konsulentbransjen? SOCO har et lærerikt traineeprogram for deg som er teknisk interessert, glad i å jobbe i team og sulten på nye erfaringer.

SOCO sitt traineeprogram har oppstart høsten 2022, og er et skreddersydd program for deg som ønsker å bli en rågod IT-konsulent. Som Norges testpartner ønsker vi å bidra til å bygge opp talenter som på sikt skal bli best innenfor fagområdet software testing og kvalitetssikring.

 

I vårt traineeprogram vil du få:

- et intensivt opplæringsprogram med fokus på personlig og faglig utvikling

- innføring i testverktøy og moderne prosjektmetodikk

- relevante og viktige sertifiseringer

- være med på spennende faglige og sosiale aktiviteter

- god innføring i konsulentrollen

- lære kommunikasjons- og prestasjonsteknikker

- en egen mentor og diskusjonspartner som du følger den første tiden ute i prosjekt

- være en del av Norges beste fagmiljø innenfor test og kvalitetssikring!

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser et unge, nysgjerrige mennesker med bachelor- og/eller mastergrad, fortrinnsvis innenfor IT og ingeniørfag. Andre studieretninger vil også vurderes dersom man er rett person og viser til en sterk teknisk interesse og engasjement innenfor IT. Arbeidsspråket ute hos våre kunder er norsk, det er derfor en forutsetning at du kan skrive og snakker norsk flytende.

 

Interessert?

Søk gjennom Finn.no ved å klikk på "Søk her" øverst i denne annonsen og legg ved en kortfattet søknadstekst, CV og din siste karakterutskrift. Vi vurderer søknadene fortløpende. Har du spørsmål om programmet er det bare å ta kontakt!