Stillingsannonse

Junior skyingeniør hos Ruter As

Søknadsfrist 21.11.2021
Stilling Fulltid
Søk her

Er du nyutdannet våren 2022 og ønsker å starte karrieren med en bratt en læringskurve og store muligheter for faglig utvikling? Vi søker Junior skyingeniør til vårt Core Mobility Plattform-team!

Ruter har et høyt ambisjonsnivå knyttet til å levere enkle, personlige og kontekstrelevante løsninger for kundene våre. Vi må møte kundenes forventninger til effektive og brukervennlige reiseinformasjons- og betalingstjenester, slik at vi kan sikre vårt samfunnsoppdrag om å skape smidige og grønne byer.

Er du interessert i hvordan sanntids-systemet og billett-systemet til Ruter fungerer? Lurer du på hvordan vi bruker maskinlæring og AI i Ruter? Vil du lære hvordan Ruter skalerer tjenestene sine for å håndtere i overkant av 390 millioner årlige reisende? Mikromobilitet er i vinden, og Ruters systemer bidrar til å skape en reise via trikk, buss, T-bane, båt, sparkesykkel og selvkjørende kjøretøy. Vil du være med og forme denne fremtiden?

Teknologiene vi jobber med strekker seg fra AWS-serverinstanser, databaseteknologier, API-gateway, ID-løsninger, sikkerhetsløsninger, overvåkningsløsninger til utvikling av moduler. Vårt mål er å lage tjenester som utgjør Ruters digitale plattform, og disse skal være raske, effektive, sikre og stabile. Nye team trenger stadig nye tjenester. Blir du motivert av å lære nye teknologier og anvende og utvikle disse? Da kan dette være jobben for deg

Kunne du tenke deg å Jobbe i grenseland mellom tjenester og infrastruktur med plattformer som Kubernetes Utvikle integrasjoner i språk som Golang, Kotlin og Java Bryne deg på utfordringer rundt big data, datalake og datamesh Kode mot infrastrukturnære tjenester ved bruk av Terraform eller Lambdafunksjoner I arbeidshverdagen har vi stor frihet til å velge verktøy og programmeringsspråk, som eksempelvis Terraform, Python, Java og Golang. Vår nye kollega vil få opplæring og frihet til å forme egen arbeidshverdag.

Høres noe av dette spennende ut? Da håper vi du vil søke hos oss. Legg ved karakterutskrift og fortell oss hva som interesserer deg og hvorfor vi bør satse på akkurat deg.

 

Vi ser for oss at du

Liker å jobbe tverrfaglig og er nysgjerrig på andre fagområder

Liker å utforske og forstå skytjenester

Er naturlig nysgjerrig og liker å sette deg inn i ny teknologi

Har kjennskap til smidig design- og utviklingsmetodikk og interesse for DevOps

Vi håper du Har gode kommunikasjonsevner

Har gode samarbeidsevner

Løsningsorientert og positiv

Arbeider strukturert og tar initiativ

Bidrar aktivt til kontinuerlig forbedring

 

I Ruter får du være med å realisere en visjon om bærekraftig bevegelsesfrihet (du kan lese mer om det i Ruters målbilde her). I tillegg er du med å påvirke og bygge opp Ruters interne teknologimiljø. Hos oss vil du få store muligheter til faglig og personlig utvikling.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og betingelser, fribillett på Ruters reiser, fleksibel arbeidshverdag og sentrale lokaler i hjertet av Oslo.

 

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten (dette skjer svært sjeldent). Vi er stolte av mangfoldet blant våre ansatte og ønsker søkere uavhengig av kulturell bakgrunn, kjønn og alder. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom Semac AS.

Stillingsannonser fra Ruter AS

Fulltid

Skyingeniør

Vi søker etter en skyingeniør til vårt Core Mobility Plattform (CMP) team

Les mer
Deltid

Python-utvikler hos Ruter AS

Vil du jobbe som Python-utvikler ved siden av studiet i vår AI-lab?

Les mer