Stillingsannonse

IT Tech - Konsulent

Søknadsfrist 27.03.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Vi ser nå etter nyutdannede til vårt graduate-program, som ønsker å jobbe teknisk og være med på å utvikle samfunnet sammen med våre kunder. Hos oss får du jobbe med ulike teknologier og fagområder i forskjellige bransjer, slik som systemutvikling (Java, .Net), big data, data engineering, nettverk, samhandlingsløsninger, skyplatformer (Azure, Linux, Aws, Google), og testutvikling, for å nevne noen. Hos oss får du jobbe med innovative teknologier og være med på prosjekter fra start til slutt.

Få venner for livet

Graduate-programmet er for deg som er nyutdannet. Du blir fast ansatt fra dag én, og programmet går ved siden av din jobb som konsulent. Du får en rakettstart på karrieren og innsikt i alt fra hvordan vi jobber og tenker, innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, og til kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon. Parallelt jobber du tett sammen med kunden på ett eller flere prosjekter.

Programmet går over ett år og har en rekke samlinger i både inn- og utland. Litt av poenget med denne tiden er å bli kjent med de andre deltagerne fra alle avdelinger hos oss. Dette nettverket vil være verdifullt gjennom hele din karriere, det er vi ganske sikre på. I tillegg får du venner for livet. For et innblikk i hvordan hverdagen er for våre graduates, ta en titt her.

 

Gode grunner til å velge oss:

- Du får den beste muligheten til å snuse på ulike prosjekter, roller og bransjer og dermed finne ut av hva du vil bli skikkelig god i.

- Flere kolleger som ønsker å dele av sin erfaring enn hos noe annet IT-konsulentselskap i dette landet.

- Muligheten til å delta på Microsoft University, for du er vel ikke ferdig utlært?

- Så burde vi sikkert nevne at vi er kåret til Norges beste arbeidsplass fem år på rad, har seks ukers ferie og bedriftshytter i Hemsedal, Norefjell, Trysil og på Beitostølen

- Dessuten har vi 30 ulike aktivitetsgrupper innen alt fra idrett, friluftsliv, gaming og karaoke, men frykt ikke; deltagelse er frivillig.

 

Hvem er så du? Vi ser etter deg som er nyutdannet våren 2022. I tillegg har den ideelle kandidaten følgende bakgrunn:

- Høyere utdannelse innen teknologi, enten master eller bachelor

- Karakterer som gjør deg og de rundt deg stolte

- Du liker å tilegne deg kunnskap raskt, og dele den med andre

- Du liker både teknologi i seg selv, og hvilke endringer den kan skape - Kan godt norsk, muntlig og skriftlig

 

Oppstart er i hovedsak 1. august 2022, men tidligere oppstart kan vurderes.

Stillingsannonser fra SopraSteria

Fulltid

Konsulent testutvikling

Er du nyutdannet og vil jobbe som konsulent innen testutvikling?

Les mer