Stillingsannonse

IT student søkes som Utvikler i start-up

Søknadsfrist 14.01.2022
Stilling Deltid
Søk her

Arbeidsgiver: MinDin AS

Stillingstittel: Front og Back-End Utvikler

Frist: Snarest

Litt om oss

MinDin er et oppstarts-/tidligfase-selskap som sikter seg inn på å skape en gjenbruksplattform på nett. Plattformen skal fungere som en portal for alle gjenbruksartikler. Vi har hittil laget en MVP (minimum viable product), og trenger nå ekspertise for å videreutvikle denne til et ferdig produkt. Vi er et team med studenter som har startet selskapet og skal nå utvide teamet for å ta produktet videre.

Stillingen vil ikke være lønnet, men om vi velger deg vil du få andel i selskapet, samt mulighet til å øke denne andelen ettersom vi kommer lengre i utviklingsprosessen.

Arbeidssted: Oslo og omegn– på kontorlokaler eller hjemmekontor

Hvem vi ser etter

Vi ser etter deg som har erfaring med frontend og backend utvikling. Det er en fordel om du har eller går en utdanning innenfor dette feltet, men det er ikke et krav. God erfaring og kompetanse kan kompensere for relevant utdanning. Du vil i hovedsak jobbe med å videreutvikle plattformen, samt utbedre feil og effektivisere koden. Arbeidsoppgavene dine vil være sentrert rundt front og back-end utvikling.

Mer spesifikt ser vi etter deg som har erfaring og kjennskap til følgende verktøy:

Bruk av Node.js og Express

MongoDB

React

Python

Bruk og integrasjon av Apier

I utarbeidelsen av MVP-en har vi hovedsakelig benyttet oss av disse teknologiene, så det er en fordel om du er kjent med dem. Valg av teknologi og verktøy er ikke «satt i sten», og her kan du gjerne komme med innspill.

Vi tror du har disse egenskapene:

Du drives av å løse problemer og produsere godt arbeid. Vi tenker at du er kreativ og liker å jobbe selvstendig, samtidig som vi i teamet backer deg opp og bistår i prosessen. Som founder vil du ha ha mange arbeidsoppgaver og må være komfortabel med å ha “mange hatter” på samme tid. Du har evnen til å bruke kunnskapen din til å løse problemer og komme med gode løsninger samt jobbe bra i små teams.

Hva vi kan tilby deg:

Være med på en startup og skape noe helt fra bunnen

Få andel i selskapet

Jobbe i et dynamisk arbeidsmiljø der valgene du tar faktisk har vekt.

Arbeide i teams med likesinnede entreprenører

Vi er tilpasningsdyktige og fleksible. Vi er interessert i å komme i kontakt, og høre hva som er viktig for deg. Send oss en mail eller ring, så tar vi gjerne en uformell prat. Vi behandler søknader fortløpende.

Søknad med CV sendes til thanu@min-din.no

Kan også ringes på 98061187 for en prat