Stillingsannonse

Intern

Søknadsfrist 30.11.2023
Stilling Deltid
Søk her

Ønsker du å jobbe for et av landets ledende teknologiselskap med et konsept du vil bli stolt av å representere? Trigges du av skjæringspunktet mellom teknologi og business? Vi søker nå 3. og 4. årsstudenter til spennende deltidsjobber hos oss.

Vi bygger en verdensledende teknologiplattform, og har mange spennende oppgaver i skjæringspunktet mellom teknologi og business. Vi søker derfor etter studenter som ønsker å kombinere studenthverdagen med å få erfaring i et IT-selskap i vekst. Som Intern hos oss vil du arbeide i en av våre avdelinger og jobbe tett på den operasjonelle hverdagen og dermed få god kjennskap til selskapet og våre tjenester.

Mulige oppgaver for en intern kan være å hjelpe våre kunder og deres medarbeidere med alt fra brukerstøtte, fakturering, opplæring og rådgivning på våre tjenester. I Intility er du omgitt av gode kollegaer som inkluderer deg fra dag én, og ønsker å dele sin kunnskap med deg. Teknologi er kjernevirksomheten vår, noe som gir deg som ønsker å lære mer om dette de beste forutsetningene for det. Riktige kandidater kan kvalifisere seg for en fulltidsstilling hos oss etter fullførte studier.

 

Arbeidssted og -tid

Vi ønsker at du hovedsakelig jobber fra vårt hovedkontor i Oslo, men legger til rette for å jobbe fra andre steder ved behov. Vi ser for oss at du kan starte relativt raskt, og jobbe mellom 15 og 22,5 timer i uka (med mulighet for å gjøre tilpasninger til skoleplan).

 

Vi ser etter deg som:

 • Er på 3. eller 4. året av en mastergrad innen økonomiske, administrative eller ingeniør-studier
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Er nysgjerrig og ønsker faglige utfordringer
 • Liker organisering og planlegging fordi det gjør hverdagen så mye enklere
 • Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst
 • Ønsker å være med på å skape noe og få noe ut av din arbeidskarriere

Hos oss:

 • Representerer du et konsept du blir stolt av
 • Blir du kastet rett ut i det, riktignok med god hjelp fra de hyggelige kollegaene dine
 • Vil du bli en del av et energisk miljø med mange sosiale eventer
 • Får du med deg en teknologiforståelse som gjør deg attraktiv på fremtidens arbeidsmarked
 • Kan du etter endt Internship kvalifisere til en fulltidsstilling hos oss

Som Intern hos oss vil du være en del av vårt miljø, sidestilt med våre øvrige ansatte. Hos oss er vi opptatt av at de ansatte trives på jobb og sammen med hverandre. Vi har ulike treningsgrupper, som løpegruppe med profesjonell løpetrener, et fotballag i bedriftsligaen og eget treningssenter for ansatte. I helgene kan man dra på fotballkamp på Intility Arena. Det arrangeres også flere sosiale og faglige arrangementer gjennom året man kan delta på. For at du skal være i flyt i hverdagen serveres frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte. I tillegg er det mulig å bestille middag med seg hjem.

 

Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning som vedlegg. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Søknader vil bli behandlet fortløpende.