Stillingsannonse

Ignite Graduate 2023 -Technical Practice

Søknadsfrist 01.10.2022
Stilling Fulltid
Søk her

«Som Igniter tar du del i et felleskap med unge og engasjerte talenter som er sultne på å bygge en god karriere. Vi bidrar som et friskt pust inn i våre kundeprosjekter, og får rom til å lære og vokse som konsulent gjennom det faglige tilbudet som graduateprogrammet Ignite byr på!» - Igniter 2021

Ignite er et skreddersydd utviklingsløp for nyutdannede. Her vil du få en kick-start på karrieren med god oppfølging, mulighet til å delta på en rekke relevante kurs og ta ettertraktede sertifiseringer. Graduate-programmet løper parallelt med arbeid på kundeprosjekt og gir deg reell konsulenterfaring og en bred forståelse av kultur, arbeidsmetodikk, rollen som konsulent og karriereveier i Capgemini.

Nå søker vi nyutdannede til vårt Ignite-program.
Hos oss får du jobbe som konsulent i prosjekter som virkelig utgjør en forskjell for samfunnet. Vi omstiller blant annet oljeindustrien til grønn energi, effektiviserer helsevesenet og sørger for at ny teknologi gjør det trygt å ferdes på veien. På disse digitaliseringsreisene får du stor mulighet til å påvirke og finne gode løsninger sammen med dyktige kollegaer.

Du kan få spesialisere deg innen:
•      Java, .NET og Frontend
•      Cloud
•      Cyber Security
•      Customer Relationship Management
•      Prosjektledelse og agil metodikk

Hvem ser vi etter?
Capgemini er alltid på utkikk etter engasjerte konsulenter. Vi ser etter personer med følgende kvalifikasjoner:

•      Bachelor/mastergrad utdannelse innen IT
•      Motivasjon, entusiasme og interesse for teknologi
•      Fleksibel og liker å jobbe i team
•      Gode kommunikasjonsevner (norsk og engelsk)

Hvorfor søke Capgemini?
Capgemini er ikke et vanlig konsulenthus. Vi er troverdige partnere som bistår bredt innen alt fra utvikling til ledelse, og vi gjør store komplekse løft fra on-prem til sky. Som Igniter er du et talent som vi satser på, og vi tilbyr gode karriere- og utviklingsmuligheter med masse læring underveis. Hos oss blir du dyktig i faget og får både sertifiseringer, kurs og fagsamlinger.

Når vi ikke driver med fag så spiller vi brettspill, deltar på idrettslaget eller møtes over noe kaldt i glasset. Vi er gamere, musikere, fotballspillere, samfunnsengasjerte og mye mer; som ett av landets største konsulenthus finner du mange kollegaer med de samme interessene som deg.

Utover dette kan vi også tilby:
•     Flotte kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Sandefjord, Kristiansand og                                                                Fredrikstad
•      Store firmahytter bl.a. i Hafjell, Trysil, Hemsedal
•      Konkurransedyktige lønnsbetingelser i tillegg til subsidiert treningsmedlemsskap og gode forsikrings- og pensjonsordninger
•      Lokale og nasjonale rabattordninger på alt fra kaffe til jeans

Vi gleder oss til å høre fra deg! I søknaden ønsker vi at du legger ved CV, søknadsbrev, karakterutskrift og eventuelle attester.

Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende for intervju.

I vår rekrutteringsprosess vil du bli spurt om å ta en test når du søker og den vil bli tatt med i vurdering.

 

Stillingsannonser fra Capgemini

Fulltid

Ignite Graduate 2023 - Insights and Data

Capgemini søker nyutdannede talenter til sitt graduate program Ignite!

Les mer