Stillingsannonse

Graduate Tjenestedesigner

Søknadsfrist 01.10.2021
Stilling Fulltid
Søk her

Ønsker du å kickstarte karrieren din som tjenestedesigner i et av Norges mest innovative selskaper? Vi søker deg som er nyutdannet høsten 2022 til vårt kontor i Oslo!

 

I Itera vil du møte et faglig sterkt designmiljø. Har du ekstra interesse for brukerinnsikt, historiefortelling og digitale kundeopplevelser? Da vil du garantert trives hos oss. Som tjenestedesigner i Itera jobber vi med spennende prosjekter på tvers av fagområder. Vi utvikler produkter og tjenester som påvirker hverdagen til mange mennesker. Kundene våre er både offentlige og private virksomheter, og spenner fra kultur eller finans til industri og velferd. Vi jobber aktivt for å fremme bærekraft i stadig flere av våre engasjementer.

 

Vi har lang tradisjon med å ansette nyutdannede i Itera, og er opptatt av at hver enkelt skal få en fin start på sin karriere. Som graduate hos oss får du et skreddersydd program som vil gi deg en best mulig start på din karriere. Programmet sikrer at du både får utfordringer som passer med dine ambisjoner og blir en del av vårt miljø sosialt og faglig.

 

Vi er på jakt etter tjenestedesignere som sammen med oss ser det store bildet. Vi løser sammensatte og komplekse problemer som våre kunder står i, samtidig som vi evner å levere på de viktigste detaljene.

 

Hos oss jobber vi i tverrfaglige team med andre fagkompetanser. Samarbeid med andre dyktige designere, utviklere, rådgivere og prosjektledere vil bli en del av din hverdag hos oss.Din oppgave vil være å bidra til å skape attraktive, helhetlige tjenester eller produkter som skaper verdi for våre kunder. Er du klar for å utgjøre forskjellen?

 

Vi ser etter deg som avslutter masterstudiet i 2022, og som har:

høyere utdannelse innen design, som tjenestedesign eller industridesign

evne til å visualisere og kommunisere utfordringer og konsepter

evne til å samle og forene ulike aktører gjennom samskapende arbeidsprosesser 

nysgjerrighet rundt samspillet mellom mennesker og teknologi 

evne til å ta initiativ og ønsker å bidra i fagmiljøer både internt og eksternt

 

Hva kan du forvente hos Itera?

Itera kan best beskrives som et erfarent oppstartsselskap. Vi er 560 teknologieksperter, designere, problemløsere og organisasjonsutviklere som jobber hver dag for å utgjøre en forskjell. Vi er solide og børsnoterte, men preges fortsatt sterkt av entreprenørskap, store ambisjoner og muligheter til å nå dem. Vi er store nok til å være solide, men ikke så store at du blir en i mengden Vi setter tverrfaglighet høyt. Hos oss vil du få kollegaer med høy kompetanse og sterk integritet som hele tiden ønsker å lære mer og vi investerer i din videre faglige utvikling og vekst Vi har konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer, pensjonsordninger og aksjeprogram for ansatte og en rettferdig bonusordning.

I Itera vet vi at det er våre individuelle forskjeller som utgjør vår kollektive styrke. Vi har et gjennomgående fokus på mangfold og inkludering, og oppfordrer derfor alle kandidater til å søke.

 

Høres dette spennende ut?

Send oss en søknad, da vel! Søknader behandles fortløpende. 

Husk å laste opp CV og karakterutskrifter. 

Har du en portefølje som viser til arbeid du har gjort? Send oss gjerne en link til den!   

 

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Christer Løvaas (Head of Business Design) på telefon 982 19 375. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Stillingsannonser fra Itera Norge AS

Fulltid

Graduate Utvikler

Ønsker du å kickstarte karrieren din i et av Norges mest innovative selskaper?

Les mer
Fulltid

Graduate Data Scientist/Data Engineer

Ønsker du å kickstarte karrieren din i et av Norges mest innovative selskaper?

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb som Utvikler 2022

Ønsker du en spennende og lærerik sommer?

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb som Testleder 2022

Ønsker du en spennende og lærerik sommer?

Les mer
Sommerjobb

Sommerjobb som UX-designer 2022

Ønsker du en spennende og lærerik sommer?

Les mer