Stillingsannonse

Graduate Itera 2024

Søknadsfrist 01.10.2023
Stilling Fulltid
Søk her

Er du nyutdannet i 2024? Kickstart karrieren din som utvikler, tester, rådgiver/prosjektleder eller data engineer i ett av Norges mest innovative selskaper!

Hos oss blir du en del av et solid fagmiljø bestående av 300 dyktige og engasjerte konsulenter på tvers av fagområder i Norge som alle jobber for å skape de beste kundeopplevelsene og utgjøre en positiv forskjell!

I Itera vil du jobbe med meningsfulle, utfordrende og varierte prosjekter basert på fremtidsrettet teknologi. Vi gjennomfører oppdrag innen digitalisering for norske, nordiske og internasjonale virksomheter. Du vil jobbe kreativt i tverrfaglige team med designere, forretningsrådgivere, teknologer, og data engineers og utvikle løsninger som bidrar til bærekraft innen sektorer som energi, industri, bank, forsikring, helse og offentlig sektor.

Deg i Itera

Vi har lang tradisjon for å ansette nyutdannede i Itera, og er opptatt av at hver enkelt skal få en fin start på sin karriere. Som «graduate» hos oss får du et skreddersydd program vi kaller «Boost», som sørger for at du kommer godt i gang både faglig og sosialt. 

Boost er spesielt utviklet for deg som er ny i arbeidslivet. Gjennom Boost følger vi deg gjennom det første arbeidsåret, slik at du har gode rammer for å bli trygg i rollen din, bli kjent med hvordan det er å jobbe i kundeprosjekter, og bygge gode relasjoner med kolleger - ja, rett og slett få en «boost» på det som er starten på din karriere.

Les mer om Boost her: https://www.itera.com/no/student#graduate 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som avslutter masterstudiet i 2024 og som ønsker å starte karrieren din som:

- Utvikler i Oslo, Fredrikstad eller Bergen
- Tester i Oslo - Rådgiver/prosjektleder i Oslo
- Data engineer i Oslo

Stillingsannonse for hver enkelt rolle og lokasjon kan du se her: https://bit.ly/iteragraduate 

Hvem er vi?

Itera er et norsk konsulentselskap. Vi ble startet allerede på 90-tallet, og har derfor med oss modenhet, struktur og masse erfaring. Samtidig er kulturen preget av entreprenørskap, kreativitet, innovasjon og store ambisjoner for fremtiden. Vi er om lag 700 teknologer, designere og forretningsrådgivere som jobber hver dag for å utgjøre en forskjell, hvorav 300 av oss er i Norge. De siste fem årene er vi kåret til ett av Norges mest innovative selskaper, uansett bransje.

- Vi er store nok til å være solide, men ikke så store at du blir en i mengden

- Vi setter tverrfaglighet høyt. Hos oss vil du få kollegaer med høy kompetanse og sterk integritet som hele tiden ønsker å lære mer

- Vi investerer i din videre faglige utvikling og vekst

- Vi jobber aktivt med mangfold og inkludering og videreutvikler oss sammen med våre engasjerte ansatte

- Vi har flotte kontorlokaler i Oslo, Bergen og Fredrikstad

- Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer og pensjonsordninger, et attraktivt aksjeprogram for ansatte og en rettferdig bonusordning.


Høres dette spennende ut?

Send oss en søknad, da vel! Vi behandler søknader fra 7. august. Husk å laste opp CV og karakterutskrifter.

Har du noen prosjekter på Github eller en portefolio som viser til arbeider du har gjort? Send oss gjerne en link med søknadsteksten!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Spørsmål om roller eller rekrutteringsprosessen kan stilles til Anna Kirkebøen (rekrutteringsrådgiver) på 902374 86 / anna.kirkeboen@itera.com 

Dersom du har spørsmål til vårt Graduate-program Boost kan du kontakte Emilia Dahlqvist (HR-Advisor) på 40465795/ emilia.dahlqvist@itera.com 

 

Stillingsannonser fra Itera Norge AS

Sommerjobb

Sommerjobb i Itera

Vil du prøve deg som konsulent i Itera sommeren 2024? Kickstart karrieren din med sommerjobb i ett av Norges mest innovative selskaper!

Les mer