Stillingsannonse

European Trainee Program

Søknadsfrist 12.10.2021
Stilling Fulltid
Søk her

Vil du trives på jobb?

Vi i Lime elsker å gi det lille ekstra, samtidig som vi har det gøy. Vi er opptatt av at du skal glede deg til å gå på jobb. I tillegg tilbyr spennende produkter, smarte kolleger, innovasjon og mener at det eneste vi tar på alvor er våre kunder – er du fremdeles interessert? Flott!

Vi ser etter flere nye stjerner til vårt European Trainee Program som starter 10. januar og 8. august 2022. Traineeprogrammet er en perfekt karrieremulighet for akademikere med entreprenørånd og høyere utdanning, eksempelvis i form av bachelor- eller mastergrad innenfor Økonomi, Systemvitenskap/IT eller Ingeniør.

 

Vi ser etter:

- Account Manager

- Teknisk prosjektleder

- Teknisk løsningskonsulent

(Se rollebeskrivelser lenger ned)

 

TRAINEEPROGRAMMET ER BARE STARTEN

Med European Trainee Program lover vi deg en unik mulighet til å kickstarte din karriere som nyutdannet. Med god opplæring samt utfordrende prosjekter, garanterer vi deg en bratt læringskurve. Du vil få en erfaren kollega som mentor som vil gi deg råd, veiledning og støtte gjennom programmet. Rett og slett en fantastisk start på karrieren din!

 

SLIK FUNKER DET

- Traineeprogrammet fungerer som en grunnopplæring og pågår i ett år, men allerede fra første dag er du ansatt hos Lime Technologies - vi ønsker at du skal bli lenger enn ett år.

- De første 4 ukene er du i Lund, i Sverige. Vi ordner opphold i denne perioden.

- Opplæring og workshops kombineres med å være med erfarne kolleger ut i felten.

- Etter den første perioden blir du plassert på ditt opprinnelige kontor (Oslo), hvor du vil få muligheten til å jobbe med dine egne caser. Men frykt ikke, du vil møte traineegjengen på reunion i løpet av året.

- Traineeprogrammet avsluttes etter ett år med en utenlandsreise med resten av traineegjengen!

 

VÅRE ROLLER

Account Manager

Din oppgave er å anskaffe nye kunder samt forvalte dine eksisterende kunder. Gjennom våre CRM-systemer hjelper du våre potensielle og eksisterende kunder med effektivisering og å øke lønnsomheten. Selvsagt gir vi deg all opplæringen du trenger: produkter, salgsteknikk, salgsprosessen og forhandlingsteknikk. Du tar hånd om hele salgsprosessen fra første kontakt til forhandling og formulering av avtale, samt videreutvikling med dine kundene.

For å bli fremgangsrik har du en utholdenhet i alt du tar for deg og bein i nesa, men fremfor alt en målbevissthet og sterk drivkraft. Å være selger hos Lime er en spennende kombinasjon av forretningsforståelse og komplekse salg — i et høyt tempo!

Vil du vite mer om rollen? Her er Martin sin story: https://jobs.lime-technologies.com/trainee/account-manager-trainee/story/

 

Teknisk prosjektleder

Som teknisk prosjektleder får du en spennende blanding av kundekontakt og IT. Med stort fokus på prosesser hjelper du kunden hele veien, fra å kartlegge behov og tilpasse systemene våre, til å lære opp brukerne i Lime CRM. Du vil være ansatt på Oslo kontoret og kommer til å reise en del for å støtte kundene våre. Å jobbe med helt nye kunder er like viktig som å gi kjærlighet til våre eksisterende. Både våre kunder og systemer er i kontinuerlig utvikling, og du får være med på hvert steg av denne reisen.

Din suksess bygger på engasjement, en trang etter å alltid lære mer og langsiktig målbevissthet. For å hjelpe deg kommer du til å få alt fra teknisk opplæring i våre produkter til å drilles innen prosjektledelse. Selv om du får lære deg mye hos oss, er teknisk forkunnskap i en eller annen form for programmeringspraksis likevel en forutsetning for å kunne bære rollen som prosjektleder.

Vil du vite mer om rollen? Her er Frederik sin story: https://jobs.lime-technologies.com/trainee/technical-project-manager-trainee/story/

 

Teknisk løsningskonsulent

Som teknisk løsningskonsulent forvandler du våre kunders problemer og behov til kreative, tekniske løsninger på daglig basis. Du er ikke fremmed å sette deg inn i nye tekniske løsninger.

Du kommer til å jobbe med programmering i våre produkter, alt fra integreringer med andre IT-systemer til kundespesifikke tilpasninger. Som du kanskje forstår, kreves det at du synes programmering og koding er morsomt, og har en del kunnskap innen dette før du begynner hos oss. Men du kan ta det med ro, vi forventer ikke at du kan alt før du begynner — du kommer selvsagt til å lære deg massevis på veien!

Det handler ikke bare om koding. Egentlig er det snarere en fordeling på 75/25 mellom programmering og teknisk prosjektledelse. Du vil jobbe fra Oslokontoret og ha løpende kontakt med våre kunder.

Vil du vite mer om rollen? Her er Lisa sin story: https://jobs.lime-technologies.com/trainee/application-consultant/story/

 

VI SØKER DEG MED:

• God forretningsforståelse

• Interesse for teknikk og IT

• Gode tillitsbyggende ferdigheter

• Drivkraft, engasjement og får ting gjort

• Konkurranseinstinkt

• Et ønske om å få arbeide med, og lære av de beste

• Høy EQ, og lider helst ikke av sceneskrekk

• Førerkort (Account Manager & Teknisk prosjektleder)

• Glimt i øyet, og ganske ydmyk, til tross for alt over

 

Er du vår neste stjerne?

Traineeprogrammet starter 10. januar og 8. august 2022. Søk ASAP!