Stillingsannonse

Ekspert på universell utforming hos Useit Consulting

Søknadsfrist 29.10.2021
Stilling Fulltid
Søk her

Send søknad til daniel@useitconsulting.no

Ekspert på universell utforming og brukeropplevelse

Vil du være med å gjøre verden bedre? Driver du med interaksjonsdesign/UX og/eller utvikling? I så fall skal du fortsette å lese

Vi brenner for å forbedre, utvikle og inspirere våre kunder til å sette brukerne i fokus. Våre populære konsulenter er ettertraktet hos våre kunder og nå trenger vi å bli flere. Vi jobber i tverrfaglige team men med én ting til felles – vår ekspertise innen universell utforming.

 

Vi har et ungt, inkluderende og humørfylt miljø, hvor vår målsetting er at vi også skal ha det gøy på jobb. Hos oss i Useit Consulting står trivsel på jobb som det viktigste, men vi krever én ting av deg. Jobber du hos oss så gir du et løfte. Et løfte om alltid å jobbe for å finne og levere bedre og mer universelt utformede løsninger for våre kunder og deres brukere. Kan du love det, så lover vi deg en inspirerende og utfordrende jobb hvor du er med å gjøre den digitale verden bedre for alle.

Useit Consulting er konsulentselskapet som leverer universelt utformede konsept, informasjonsstrukturer og prototyper som møter brukernes behov. Med kvalitet og kompetanse leder vi UX-arbeidet, eller inngår som en ressurs i våre kunders team

Vi søker nå etter en person som vil være en del av vårt team i en startup i sterk vekst. Vi ser gjerne at du har god erfaring med HTML5, CSS, Javaskript og React. Du behersker norsk godt skriftlig og muntlig. Du er gjerne lidenskapelig opptatt av universell utforming og har et øye for gode brukeropplevelser. Du er sosial, liker å jobbe i team og å bidra til å skape et godt miljø rundt deg.

 

Vi søker helst fulltid, men kan også vurdere deltid.

Vil du vite mer, kontakt oss på hei@useitconsulting.no eller ring Daniel Sørensen på 977 42 133.

Vi ser frem til å høre fra deg!