Stillingsannonse

Driftsassistent

Søknadsfrist 10.09.2021
Stilling Deltid
Søk her

Som Driftsassistent vil du jobbe 2 dager i uken, og bistå med løpende oppgaver i forbindelse med alt fra nettverksadministrasjon til programmering av internsystemer. Du bør altså like å dille med datamaskiner, og kunne programmere litt.

Du får jobbe i et sterkt fagmiljø bestående primært av utviklere, og vår intensjon er at du skal ha lyst til å starte hos oss som systemutvikler/konsulent når du er ferdig med utdanningen. Du får være med på alt vi har av sosiale og faglige arrangementer, deriblant to fagseminarer i året der minst et medfører reise til utlandet (når det ikke er pandemi).

Aller helst hører vi fra deg som har tenkt til å ta en master (med mye programmering i), men som har godt over et år igjen av masterstudiet. Det er helt ok om du er midt i bachelorstudiet dersom du ellers kvalifiserer. Du synes data er gøy, selv når det består i å klø seg i hodet over hvorfor en ruter ikke virker - og du er både ryddig og serviceminded. Du liker å leke med teknologi og programmering utover studiet.

Send CV og noen ord om deg selv til hrj@knowit.no Kvinner oppfordres til å søke.