Stillingsannonse

Datastudent

Søknadsfrist 01.10.2022
Stilling Sommerjobb
Søk her

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter studenter som er i andre halvdel av studiet sitt og har lyst til å teste ut konsulentlivet som utvikler hos oss. Du går en studieretning innenfor informatikk, design eller produktutvikling. Det er ikke så nøye om du kaller deg frontendutvikler, backendutvikler, eller mobilutvikler så lenge du er god på det du kan og brenner for faget.

Hva kommer jeg til å jobbe med?
Det vet vi ikke helt ennå, men du vil jobbe med et reelt kundeprosjekt i et tverrfaglig team. Du vil få brukt faget ditt og få veiledning underveis av erfarne finker. I dag jobber vi med alt fra webutvikling, mobilutvikling, UX, UI til tjenestedesign.

Hvordan er det å jobbe i Fink?
Vi jobber med mange spennende kunder som Finn.no, NRK, Kahoot og ODA for å nevne noen. I Fink er vi opptatt av at den ansatte blir satt pris på, og får igjen for den gode jobben som utføres. Ellers er vi veldig sosiale, så vi finner på mye gøy også etter jobb. Hvis du vil snoke, er det bare å ta en titt på håndboka vår.

Ting vi kan tilby neste sommer
• Månedskort hos Ruter
• 500 kr for trening
• 500 kr for mobilregning
• Gratis lunsj
• Sosiale arrangementer
• Timelønn på 300 kr/timen

Hvordan søker jeg?
Send inn søknaden din her. Fristen for dette er lørdag 1. oktober. Legg ved CV, karakterer og søknad hvor du forteller hvorfor du vil jobbe i Fink. Har du en github profil eller noe annet du vil vi skal titte på, så er det fint om du får det frem i cv eller søknadsbrevet.

Stillingsannonser fra Fink

Sommerjobb

Designstudent

Vi ser etter hyggelige studenter som vil teste ut konsulentlivet hos oss.

Les mer