Stillingsannonse

Data Engineer hoa Enin

Søknadsfrist 14.11.2021
Stilling Fulltid
Søk her

Enin er en Oslo-basert startup som utvikler en løsning som bruker enorme datamengder om næringslivet og bedrifter for å hjelpe fagfolk i bank og finans bli mer effektive. Vi har en omfattende datapipe, bygget på blant annet PostgreSQL og Python, der vi forvandler rådata til nyttige analyser, varslinger og visualiseringer, via avansert skraping, maskinlæring, og god teknisk håndarbeid. Dette tilbyr vi via API og web app.

 

Din rolle hos oss:

Du vil integrere nye datakilder, bygge dataprodukt, og hjelpe til med å lage og produksjonalisere maskinlæringsmodeller. Løsningene du kommer til å jobbe med gjør hverdagen til mange mennesker enklere og mer effektiv. Vi har en takknemlig og engasjert kundemasse, og vi får stadig god feedback og innspill. Stillingen er Data Engineer, men om du ønsker å bli mer selvstendig så er det mulighet for å kunne jobbe med API og visualisering opp mot applikasjonen vår også. Dette vil gi deg en myk vei til en fullstack-tittel, om det er noe du kunne tenkt deg. Om du ønsker tett kontakt med sluttbruker, så har du den muligheten med oss. Vi i tech-teamet jobber ofte med kunder direkte, alt etter behov og ønske. Som junior Data Engineer vil du bli lært opp og involvert i beslutningsprosesser både for arkitektur, men også for valg av teknologi.

 

Litt om deg:

* Du liker å jobbe som et team, og tør å utfordre på en konstruktiv måte - vi har en hyggelig tone og liker å gjøre hverandre bedre.

* Du synes denne gjengen kan virke interessant å bli bedre kjent med: https://www.instagram.com/winningwithenin/

* Du har et øye for god systemarkitektur, og vet å ta gode tekniske avveininger.

* Du kommuniserer klart, og får frem poengene dine på en god måte, også på engelsk.

* Du er selvdreven og er god på å ta initiativ.

* Du skyr ikke unna en runde brettspill, Mario Kart eller kanskje StarCraft på lønningspilsen.

 

Vi tilbyr :

* Konkurransedyktig lønn og gode betingelser, samt rabatterte aksjer dersom du er interessert.

* Digitale dager: Vi har faste "digitale" dager på mandag og fredag, hvor du kan jobbe remote (på f.eks. hjemmekontor) eller på kontoret etter eget ønske. Vi er alle heldigitale de dagene slik at alle blir inkludert.

* Side quests: Én dag per to-ukers sprint hvor du kan lage og prioritere dine egne arbeidsoppgaver. Det kan f.eks. være en eksperimentell feature, noe du føler bør få mer oppmerksomhet, eller selvlæring.

* Kollegaer fra et multidisiplinært tech team, med tung erfaring innen dataintegrering, systemutvikling, applikasjonsutvikling og interaksjonsdesign. Fra før er det bare André (CTO/Co-founder) og Eirik (Senior Data Engineer) som aktivt jobber med Data Engineering, samt tre engasjerte sjeler som jobber med API og App-utvikling. Dere vil bli sjette og syvende utvikler på temaet!

* Mulighet til å forme egen arbeidshverdag.

* Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et tett sammenknyttet team.

* Store muligheter til faglig og personlig utvikling i et voksende selskap, der du har anledning til å prøve flere hatter.

* Sosialt miljø, inkludert gaming kvelder, lønningspils, og faglig påfyll.

* Flotte lokaler på Aker Brygge med Arkwright X, med tilgang til varm lunch.

 

Dine kvalifikasjoner:

* Minst treårig utdannelse i datateknikk/IT, eller tilsvarende arbeidserfaring. Perfekt for deg som kommer rett fra skolebenken eller har akkurat startet i arbeidslivet.

* God forståelse på relasjonelle databaser og kan skrive grunnleggende SQL (SELECT, WHERE, JOIN, GROUP BY, ORDER BY).

* Erfaring med generell programmering, gjerne Python eller tilsvarende.

 

Det trekker opp om du har erfaring innen/med,

* Bank/finans.

* Å bruke/lage "restful API".

* Dataanalyse, maskinlæring, og statistikk.

* DevOps

* Scraping/crawling av websider.

 

Søknadsprosessen

Vi gjennomfører først en samtale for å bli bedre kjent, deretter avtaler vi et tidspunkt for en teknisk ta-hjem-oppgave. Du får 24 timer på deg, men oppgaven er dimensjonert for å bare ta et par timer, og vi er ute etter å se konturene av hvordan du jobber, ikke etter noen perfekt løsning på oppgaven. Om alt klaffer, så inviterer vi deg til parprogrammering med en av våre Data Engineers, der dere sammen skal løse en oppgave fra problem til løsning. Etterpå tar vi en debrief og generell samtale.

Ideelt er oppstart nå rundt årsskiftet 2021/2022, men om du har litt igjen kan vi vente til endt studie over sommeren 2022. Om ønskelig kan internship/deltid avtales frem til da. Om du får tilslag på stilling, men må gjennomføre studiet ferdig først så kan vi tilby hjelp/tilgang til data fra Enin for hovedoppgaven din.

 

Har du spørsmål, eller bare lyst å ta en avsjekk, ta kontakt med vår CTO, André C. Andersen. Selve søknaden sender du inn via finn.no her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=236559227