Stillingsannonse

Consultant (Graduate 2022)

Søknadsfrist 20.02.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Hvem er du?

I Avo er vi ikke så firkantet på hvilke formelle krav du oppfyller – det viktigste er hva du faktisk kan få til og at du vil bli med på laget for å løse reelle problemer for mennesker. Vi ser gjerne at du har høyere teknisk eller økonomisk utdannelse og at du har brynet deg på noen digitaliserings- eller teknologifag, men det er ikke et krav. Du bør også ha interesse for å teste ut ny teknologi for å forbedre forretningsprosesser. Kanskje går du rundt med en liten utvikler eller programmerer i magen og har lyst til å bli litt skitten på hendene?

Vi pleier å si at det er karakteren og ikke nødvendigvis karakterene som har noe å si i Avo. Du er deg selv, og har evnen til å skape tillit hos kollegaer og kunder. Du kommuniserer godt, liker å jobbe i team og er flink til å spille andre god. I tillegg er du nysgjerrig og har både oppfinner- og entreprenørånd.

Hvem er vi?

Vi er mange ulike mennesker i Avo, men felles for oss alle er en brennende interesse for teknologi – både hvordan den er bygget opp og hva den kan brukes til. Vi skjønner at teknologiske løsninger utnyttes best når vi ser helheten av problemet de skal løse. Derfor jobber vi i grensesnittet mellom teknologi og forretningsutvikling, og er med på hele reisen for å hjelpe kundene våre - fra prosesskartlegging og utvikling til implementering og oppfølging. Og når kundene blir fornøyde, liker vi å feire - både små og store seire!

Vi jobber med store og små kunder innen blant annet bank og finans, shipping, olje- og energisektoren, havbruk, offentlig, industri, telecom, bygg og anlegg, eiendom og helse. Noen av teknologiene vi har jobbet med så langt er RPA, Chatbots, ML, AI, IoT, Cloud, Analytics og Low-Code Platforms.

Hva kan vi tilby deg?

En plass i førersetet når vi bygger fremtidens organisasjoner Spillerom til å prøve deg på nye områder innenfor teknologi-, prosess- og forretningsutvikling En trivelig arbeidskultur preget av mye uhøytidelighet og latter - det er gøy å jobbe i Avo! Konkurransedyktige betingelser og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger Mulighet til å sette retning og forme et ungt selskap i vekst Alle ansatte i Avo får tilbud om eierskap gjennom Avos aksjeprogram

For de rette kandidatene kan vi tilby en svært lærerik reise i et trivelig miljø, preget av spennende utfordringer, mye egenutvikling og høy fart.

Kan dette være noe for deg?

Stillingsdetaljer:

Ansettelsesnivå: Consultant

Type: Fast stilling

Karakterutskrifter: Last opp under "additional files"

Søknadsfrist: Kjører prosesser fortløpende, anbefaler å søke tidlig høst

Stillingsannonser fra Avo Consulting

Fulltid

Consultant - Designer (Graduate 2022)

Consultant - Designer

Les mer
Fulltid

Consultant - Developer (Graduate 2022)

Consultant - Developer

Les mer