Stillingsannonse

Consultant - Developer (Graduate 2022)

Søknadsfrist 20.02.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Hvem er vi?

Avo består av nesten 100 problemløsere som brenner for å hjelpe andre å prestere bedre gjennom smart bruk av teknologi. Vår misjon er å hjelpe organisasjoner å lukke gapet mellom dagens og fremtidens muligheter med teknologi, og hvordan det faktisk brukes. Vi ønsker rett og slett at vi mennesker skal føle oss nyttig og mer menneskelig.

Vi er et ungt selskap i sterk vekst, og i løpet av fem år har vi etablert oss som en ledende aktør innen digital transformasjon ved å hjelpe organisasjoner å ta i bruk ny og tilgjengelig teknologi for å tilpasse seg fremtidens forretningsmuligheter. På den måten er vi med på å skape fremtidens arbeidsliv.

Som teknisk konsulent i våre applikasjonsutviklingsteam vil du være en viktig bidragsyter i våre prosjekter. Sammen med ditt team vil du være med å implementere innovative løsninger som er med å løse de komplekse tekniske og forretningsmessige utfordringene kundene våre står overfor. Teamene våre bruker en smidig tilnærming for å etablere og opprettholde det kritiske samarbeidet mellom de tekniske og forretningsorienterte behovene. I tillegg til applikasjonsutvikling, vil det være muligheter for å bidra inn i leveranser mot Dataanalyse/ML, CAI og RPA.

Hvem er du?

  • Høyere utdannelse på Masternivå innen IT/teknologi
  • Nysgjerrighet for applikasjonsutvikling
  • Interesse for å løse tekniske utfordringer knyttet til integrasjoner, skyløsninger, dataanalyse, maskinlæring, produktutvikling og robotisering
  • Kjennskap og erfaring med programmeringsspråk/rammeverk, herunder en eller flere av følgende språk og teknologier: Lavkode-utvikling, SQL, C#, JavaScript, CSS, HTML, Webtjenester (REST, SOAP)
  • Interesse for dagens og morgendagens teknologilandskap med fokus på Cloud plattformer (Azure, AWS, Google Cloud), Business Analytics, Intelligent automation og Low Code plattformer
  • Ønske om å sette deg inn i nye løsninger og verktøy Vilje til å løfte blikket og ser verdien av nye teknologier i lys av hvilke problemer de kan løse for kunden

Vi pleier å si at det er karakteren og ikke nødvendigvis karakterene som har noe å si i Avo. Du er deg selv og har evnen til å skape tillit hos kollegaer og kunder. Du kommuniserer godt, liker å jobbe i team og er flink til å spille andre god. I tillegg er du nysgjerrig og har både oppfinner- og entreprenørånd.

Hva kan vi tilby?

I Avo får du muligheten til å være med å sette retning for og forme et ungt selskap i vekst og stadig utvikling, som setter innovasjon i førersetet. Du får bli delaktig i et solid og spennende teknisk fagmiljø som får stadig hands-on erfaring med ny teknologi, samt spillerom til å prøve deg på nye områder innenfor teknologi-, prosess- og forretningsutvikling. Alle ansatte i Avo får i tillegg tilbud om eierskap gjennom Avos aksjeprogram.

Du vil jobbe sammen med engasjerte kollegaer på alle nivåer og fra alle mulige fagområder. Vi jobber tverrfaglig og deler raust av kompetansen vår for å spille hverandre gode. Sammen danner vi team som bygger fremtidens organisasjoner ved å arbeide i skjæringspunktet mellom jobb og hobby. Vi liker å kalle det jobby. Kulturen i Avo kjennetegnes ved uhøytidelighet og latter – det er gøy å jobbe i Avo! Gjennom verdiene våre: Togetherness, Uncomplicated, Passionate, Playful and Curious, hjelper vi hverandre for å få frem det beste i alle på teamet – slik at vi kan fortsette å «do epic shit» sammen med våre kunder.

Høres dette ut som stedet for deg?

Har du Avo-factor og et ønske om å gjøre epic shit sammen med oss? Da gleder vi oss til å høre fra deg! Vi er på utkikk etter nye Avorianere til våre kontorer i Bergen, med oppstart i august 2022.

Stillingsnivå: Graduate

Type: Fast stilling

Arbeidssted: Bergen

Stillingsannonser fra Avo Consulting

Fulltid

Consultant (Graduate 2022)

Konsulent hos Avo Consulting

Les mer
Fulltid

Consultant - Designer (Graduate 2022)

Consultant - Designer

Les mer