Stillingsannonse

Consultant - Designer (Graduate 2022)

Søknadsfrist 20.02.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Hvem er vi?

Avo er et oppstartsselskap; men vi er et oppstartsselskap med muskler. På bare fem år har vi vokst fra å være en håndfull mennesker til å bli nesten 100 ansatte. Dette har vi klart fordi vi er annerledes, og det har vi tenkt til å fortsette med å være. Kall oss gjerne en slags rebell i konsulentbransjen.

I Avo kommer du ikke til dekket bord, men til et bord fullt av nysgjerrige og uredde folk som er mer enn interessert i å hjelpe på veien. Vi er klare til å satse, og er derfor på jakt etter deg som ønsker å bidra til å løfte og utfordre oss på flere områder. Vi er et av nordens fremste miljøer innen både prosessautomatisering, chatbots og applikasjonsutvikling. Nå begynner vi å få et solid fotfeste også innenfor digitale brukeropplevelser. Vi synes det er ekstra spennende å skape disse gjennom No Code- og Low Code-verktøy. Vi er helt rå på forretningsutvikling og teknologi, men kan fremdeles bli enda bedre når det kommer til hard-core brukerinnsikt, konseptutvikling og design. Vi kaller det for Avo Experience, og vi har planer om å bli de beste i klassen! Og det er her du kommer inn i bildet.

Det er mye vi kunne fortalt deg om Avo, men la oss presentere noen fakta vi tror du kommer til å like, så kan vi ta resten senere:

 • Vi vant DOGA-merket for fremragende design i 2019 for vår logo og visuelle identitet, der vi samarbeidet med Bleed.
 • Vi er ”fullstack” problemløsere, som elsker å hjelpe virksomheter med å lukke teknologigapet.
 • Vi er lekne av natur, men er blodig seriøse når det kommer til å skape verdi for kundene våre.
 • Vi kan ikke være best på alt selv, og der andre har bedre kompetanse og kapasitet jobber vi sammen med våre dyktige partnere.
 • Vi er tverrfaglige av natur, og har alt fra antropologer, arkeologer og organisasjonsvitere, til ingeniører, utviklere og økonomer på kontoret.
 • Vi nyter høy tillit hos kundene våre, som gjør at vi hele tiden får bryne oss på nye og spennende problemstillinger.
 • Vi gir våre medarbeidere høy tillit og frihet til å utvikle seg i den retningen de ønsker. Vi har super-freshe kontorer sentralt i Bergen som vi elsker å henge på, men bryr oss ikke så mye om hvor du jobber fra.
 • Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer og pensjonsordninger, og en rettferdig bonusordning. Utdanning på masternivå innen ulike designdisipliner, for eksempel UX design, tjenestedesign eller interaksjonsdesign.
 • Erfaring med rolle som designer i prosjekter i digitale flater (web, mobil)
 • Erfaring med Adobe, lage mockups og prototyping
 • Interesse for å jobbe i tverrfaglige team, og har god kommunikasjons- og formidlingsevne
 • Evne til å skape tillitt hos kolleger og kunder, og har god forretnings- og teknologiforståelse
 • Høy læringsvilje, arbeidsmoral og entreprenørånd
 • God samarbeidsevne, og du trives med å motivere og inspirere andre

Hvem er du?

I Avo er vi ikke så firkantet på hvilke formelle krav du oppfyller – det viktigste er hva du faktisk kan få til, og at du vil bli med på laget for å løse reelle problemer for mennesker. Vi ser etter deg som synes at Avo er et kult selskap, og som har en profil som spiller godt på lag med ambisjonen vår.

Hva kan vi tilby?

Gjennom stillingen som UX/tjenestedesigner kan vi tilby en arbeidsplass med gode muligheter til å vokse og videre utvikle seg både personlig og faglig. Med design og digital produktutvikling som et relativt nyoppstartet satsningsområde, får du være med å forme denne prosessen sammen med flere dyktige kolleger. Du vil få en plass i førersetet når vi bygger fremtidens organisasjoner, og spillerom til å prøve deg på nye områder innenfor teknologi-, prosess- og forretningsutvikling. Alle ansatte i Avo får i tillegg tilbud om eierskap gjennom Avos aksjeprogram.

Vi jobber mye i tverrfaglige team, noe som fører til at vi deler raust av den unike kompetansen hver enkelt besitter. Du vil være del av et arbeidsmiljø som preges av uhøytidelighet og latter, men seriøsitet og stå-på-vilje når det gjelder.

Hvis du tenker at Avo kan være din nye lekegrind håper vi at du sender oss en søknad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsdetaljer:

Ansettelsesnivå: Graduate (UX Designer/Tjenestedesigner/Interaksjonsdesigner)

Type: Fast stilling

Karakterutskrifter: Last opp under "additional files"

Stillingsannonser fra Avo Consulting

Fulltid

Consultant (Graduate 2022)

Konsulent hos Avo Consulting

Les mer
Fulltid

Consultant - Developer (Graduate 2022)

Consultant - Developer

Les mer