Stillingsannonse

Business Intelligence-konsulent hos Inmeta

Søknadsfrist 01.01.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Har du interesse for datainnsikt, avansert analyse og prediksjon? Bli en del av et innovativt fagmiljø med fokus på datadrevet forretningsutvikling og fremtidens teknologi. Inmetas Trainee-program gir deg en rakettstart på karrieren!

Informasjon om stillingen:

Inmeta planlegger oppstart av neste års Trainee-program og ser etter deg som er nyutdannet innenfor teknologi våren 2022, og som ønsker å lære mer om det å skape forretningsverdi gjennom utnyttelse av data. Med flere enn 50 konsulenter som jobber med dataplattform, innsikt og analyse har Inmeta et av Norges raskest voksende Business Intelligence-miljø. Vårt mål er å være best innen dette i Norge, og vi investerer mye i tverrfaglig og personlig utvikling. I Inmeta vil du få samarbeide med kompetente og engasjerte kollegaer med variert bakgrunn, som også vil hjelpe deg videre i din faglige og personlige utvikling. Vi legger stor vekt på trivsel og inkludering, og hos oss blir du synlig fra første dag. Vi verdsetter ideer og initiativ like høyt om det kommer fra en junior eller en erfaren rådgiver.

Du blir ansatt som konsulent fra første dag og får en verdifull inngang til rollen gjennom et teknisk onboarding-program. Dette involverer et internt prosjekt, hvor du får jobbe smidig med kundeforespørsler, design, estimering og masse ulik teknologi. Etter opplæringsperioden vil du være klar for et kundeprosjekt i rollen som business intelligence-utvikler. Som konsulent får du kombinert fagfordypning, kurs og spennende prosjekter, og du kan forvente en bratt læringskurve med god støtte og veiledning.

 

Arbeidsoppgaver:

Våre kunder ønsker å bli mer datadrevet gjennom å utnytte verdien som finnes i tilgjengelige data, både for rapportering, analyse, prosessoptimalisering og prediksjon. Som en del av Inmeta får du mulighet til å jobbe med innovative og framtidsrettede løsninger blant annet gjennom å:

- Kartlegge behov og lage løsningsdesign

- Utvikle, administrere og drifte dataarkitektur

- Utvikle integrasjoner og dataflyt mellom systemer

- Visualisere og analysere data

Vi søker deg som:

Ønsker å skape forretningsverdi, kjappere innsikt og konkurransefortrinn gjennom bedre utnyttelse av data. Programmet passer derfor like godt for deg som studerer data- og informasjonsteknologi, digital forretningsutvikling, anvendt fysikk og matematikk eller andre relevante studier.

Du viser i tillegg til

- Fullført relevant bachelor- eller mastergrad på høyskole- eller universitetsnivå

- Stort engasjement og lidenskap for teknologi

- Konkrete eksempler fra prosjekter som tydeliggjør din teknologiske nysgjerrighet

- Å beherske norsk som språk, både skriftlig og muntlig

Som person er du ansvarsfull og evner å drive egne oppgaver fremover, samtidig som du er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team for å oppnå felles mål. Du er løsningsorientert og tar initiativ, og er ikke redd for å fremme dine synspunkter. Ikke minst trives du med kundedialog og er serviceorientert av natur.

 

Annen informasjon:

- Søknadsfrist: Fortløpende

- Oppstart: August 2022

- Sted: Nydalen, Oslo

Hvis dette virker interessant, vil vi gjerne motta din søknad! Legg også ved CV og karakterutskrift. Vi vil vurdere søknader fortløpende og annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Vi anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig!

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt hos Inmeta. Alle henvendelser vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Stillingsannonser fra Inmeta

Fulltid

Systemutvikler

Inmeta søker nå etter flere utviklere med oppstart høsten 2022!

Les mer
Fulltid

Systemutvikler hos Inmeta

Nyutdannet våren 2022 og ønsker en kickstart på karrieren din i et anerkjent selskap?

Les mer