Stillingsannonse

Bouvet søker nyutdannede 2023

Søknadsfrist 01.10.2022
Stilling Fulltid
Søk her

Vi i Bouvet søker deg som nyutdannet og ønsker å ha deg med på laget! Vi er helt sikre på at vi kan gi deg den beste overgangen inn i en ny, spennende epoke i livet ditt! Vi utvikler tjenester som er med på å gjøre en forskjell i samfunnet. Derfor trenger vi DEG for å kunne fortsette denne jobben.

Vårt miljø innen systemutvikling har stor bredde, vi har utviklere innenfor alle moderne plattformer og programmeringsspråk. Vi driver med Java, .Net, C#, JavaScript, React, Angular, ELM, Node.js, og Python. Skyløsninger, være seg Microsoft, Amazon eller Google er stadig viktigere for oss og våre kunder. Vi tror på DevOps-kultur og jobber med å utarbeide fremtidens løsninger med bruk av AI og Machine Learning. I Bouvet tror vi at samarbeid mellom alle som jobber med systemutvikling gjør oss sterke og mer skikket til å levere de beste løsningene til våre kunder.

Vi har et sterkt fagmiljø og opptatt av kontinuerlig utvikling av våre medarbeidere. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne. Vi setter menneskene først og Bouvet er en arbeidsplass for alle, der vi deler og tar vare på hverandre!

Hvordan sikrer vi en god overgang til arbeidslivet for deg som er nyutdannet? 🧑‍🎓

- «Innafor» - et program for deg som er nyutdannet der du får lære deg grunnsteinene du trenger for å starte i konsulentbransjen
- «Innseiling» - et program av de unge i Bouvet for de unge i Bouvet med sosiale sammenkomster, fagsamlinger og fadderordninger for alle med mindre enn 2 år i bransjen
- Gode kolleger som ønsker å bidra til at du skal bli den absolutt beste utgaven av deg selv
- Muligheten til å forandre, fornye og forbedre, digitalisere og bygge samfunnet igjennom utallige prosjekter
- En arbeidsplass hvor du kan være deg selv, og fokusere på å gjøre en god jobb
- Faglige utfordringer og kontinuerlig oppfølging
- Sentrale lokaler på Majorstua, i Sandvika og i Drammen
- Nysgjerrig på hva mer kan vi tilby deg? Klikk her!

Søknadsprosess

Vurderinger kjøres fortløpende utover høsten, og søknadsfrist blir utvidet ved behov til alle plasser er besatt. Send oss gjerne en søknad allerede i dag så hører du fra oss når vi har gjort en vurdering.

Vi gleder oss til å høre fra deg!