Stillingsannonse

Bli en del av twoday for en sommer!

Søknadsfrist 01.10.2023
Stilling Sommerjobb
Søk her

Vårt summer internship varer i 6,5 uker, fra midten av juni til slutten av juli, og er en fantastisk mulighet for deg til å finne ut om du trives i rollen som konsulent.


Håndplukket gjeng


Som sommerstudent i twoday blir du del av en håndplukket gjeng på rundt 15 studenter. Det er viktig for oss at du føler deg godt tatt vare på, samtidig som du får utfordret deg selv faglig og blir kjent med nye folk. For å sørge for tett oppfølging, og at du får en lærerik sommer er det mange ansatte i twoday som hele sommeren er i nærheten og hjelper dere i riktig retning. Alle sommerstudentene sitter samlet på våre kontorer på Skøyen, slik at det er lav terskel for samarbeid og mye moro.


Gjør en forskjell i sentrale norske virksomheter


Hos oss jobber du som sommerstudent på et reelt prosjekt, og er med på å løse viktige problemer enten for våre kunder, eller internt i selskapet. Du blir en del av et team med sommerstudenter, der dere får mye ansvar og gode muligheter til å utvikle dere teknisk.


twoday handler om mennesker


Vi har et stort fokus på at du skal bli kjent med de andre sommerstudentene, og de faste ansatte hos oss. Derfor arrangeres det masse sosialt og moro hele sommeren. Det blir arrangert alt fra hyttetur, til badstue, til karaoke og mye mer.


Søknadsfrist 1. oktober

Vi behandler søknader fortløpende. Alt du trenger å gjøre for å søke er å laste opp CV og karakterutskrift, søknadsbrev er valgfritt. Benytt gjerne integrasjonen med Vitnemålsportalen for karakterutskriften din.

 


Ønsker du å høre mer om stillingen eller har du noen spørsmål må du bare ta kontakt med Åsne Stige på asne.stige@twoday.com

Stillingsannonser fra twoday

Fulltid

Kickstart karrieren som konsulent i twoday

I twoday kan du starte karrieren som fast ansatt sammen med en håndplukket gjeng.

Les mer