Lunsj med Microsoft University

Hos Microsoft University får du muligheten til å sertifisere deg innen de forskjellige Microsoft-platformene mens du er ansatt hos en bedrift.

14.02.2017 12:15

seminarrom Caml, Gaustadalleen 23B, Oslo

Lunsj

13 plasser igjen

Company logo

Microsoft University ble etablert i 2007 som et svar på stor etterspørsel av Microsoftkompetanse i markedet. Prosjektet er et samarbeid mellom Microsoft og Microsoftpartnere som gir nyutdannede en helt unik karrierestart.Merkenavnet MSU har, siden etableringen i 2007, bygget seg en sterk posisjon innenfor IT-markedet. Bedrifter kjenner MSU og vet at om de ansetter en MSU'er, så ansetter de kvalitet. MSU'ere er blandt bransjens fremste talenter, og etterspørselen er stor. For en MSU kandidat dreier det seg ikke bare om faglig utvikling. MSU er også en nettverksarena hvor mange av morgendagens fremste IT-hoder møtes. Kandidatene blir godt kjent med hverandre gjennom de fem til seks ukene MSU - kursene varer. Man bygger nettverk, relasjoner og vennskap - både på det profesjonelle og personlige planet. Siden 2007 har Microsoft University gitt nærmere 600 nyutdannede en kick-start på karrieren. Disse har gjennomført MSU og jobber i dag hos noen av Microsofts mest spennende partnere. Microsoft University kan være DIN mulighet til å realisere karrieredrømmen.

Microsoft University kan kanskje være ukjent for mange studenter, særlig de på først og andre året, men dette norske initiativet bør man kjenne til som IT-student.

I karrierebarometeret 2016 ble MSU kåret til det mest attraktive traineeprogrammet. Her har du en mulighet til å bli sertifisert i løpet av et seksukers intensivt opplæringsprogram.

Kurset er betalt av en av partnerne til MSU, og i tillegg til å ha jobb når du er ferdig med sertifiseringen, får du lønn igjennom hele programmet.


Gå ikke glipp av denne lunsjen!

ANSVARLIG

Elias Sukken Andersen

48081385

elias95@live.no

Student