Bedriftsbesøk hos Knowit

Vil du vite hvordan det er å jobbe som konsulent hos Knowit? Vi inviterer til besøk der vi viser frem noen av prosjektene vi jobber med.

01.11.2016 16:00

Universitetsgt. 7, 0164 Oslo

Lett servering underveis + tapas og drikke til slutt

9 plasser igjen

Company logo

Knowit er et av nordens største konsulentselskaper, og har lang erfaring med å gi nyutdannede en god start på karrieren. Vi ansetter spesielt mange utviklere, men vi er også interessert i folk innenfor design, BI og mye annet. Hvis du har lyst til å jobbe i et sosialt og hyggelig miljø, der du får alle muligheter til å lære og få erfaring i trygge omgivelser, så bør du vurdere å søke jobb hos oss! Og om skulle ønske flere utfordringer, så er veien alltid kort til økt ansvar og nye arbeidsoppgaver. I Norge har vi avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim.

Felles avreise fra IFI klokken 16:15, oppmøte i foajeen klokken 16.00. 

Hvordan skaper vi verdi? 

Det er spørsmålet våre teknikere, grafikere, psykologer, journalister, økonomer og andre fagfolk alltid har med seg når de jobber sammen med våre kunder. Vi er spesialister. Våre ansatte er fagfolk på sin hals, nysgjerrige av natur, og har satt et mål om at vi skal være best på faglig utvikling. Det innebærer at alle ansatte ser det som sitt ansvar å følge med på hva som skjer i markedet, innen akademia, innen fagområdet og deler sin kjennskap om all verdens temaer med resten.


Besøk Knowit  

Den beste måten å bli kjent med oss på er å komme på besøk. Vi setter opp stasjoner bemannet av våre konsulenter. Her blir det muligheter til “dypdykk” inn i prosjektene via direkte kontakt med konsulentene som kan vise de konkrete problemstillingene man jobber med til daglig.

Etter runden på prosjekstasjonene vil det bli servering av mat og drikke, samt mulighet til å utforske lokalene til Knowit.

ANSVARLIG

Elias Sukken Andersen

48081385

elias95@live.no

Student