Big Data med Visma Consulting

Big Data er et av de mest brukte buzzwords i næringslivet

21.04.2015 16:15

Perl, Gaustadalleen 23B, Oslo

Pizza og brus

0 plasser igjen

Company logo

Visma Consulting AS er et teknologifokusert konsulentselskap i vekst som jobber for å bringe Norge inn i en effektiv digital fremtid. Vi jobber for å bli ledende innen forenkling og effektivisering av våre kunders arbeidsprosesser. Vi tilbyr utvikling, forvaltning og rådgivning innen forretningsområdene fagsystemer, selvbetjening og samhandling, information management og mobile løsninger. Med representasjon i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Litauen er vi i underkant av 1000 mennesker, hvorav rundt 190 i Oslo. Visma Consulting er en del av Visma, som er nordens ledende softwareselskap.

Velkommen til inspirasjonsseminar om Big Data med Visma Consulting!

Bruker du sosiale medier? Vet du hva Facebook vet om deg? Hvis du har lyst til å debattere om samfunnsaktuelle problemstillinger som går på etikk, hvitsnipp-kriminalitet eller overvåkning i et Big Data-perspektiv, meld deg på!

Vi inviterer til et annerledes inspirasjonsseminar hvor vi tar opp problemstillinger knyttet til personvern, sosiale medier og Big Data. Du trenger ingen forkunnskaper, men om du ikke er paranoid for at Facebook vet alt om deg, så forbered deg på at du kommer til å få noen aha-opplevelser iløpet av kvelden. Enten du ønsker å jobbe teknisk som utvikler, mer funksjonelt eller har en drøm om å bli prosjektleder, kan kurset gi deg nyttige perspektiver.

Big Data er ikke bare en viktig del av fremtiden, det former også hvordan fremtiden blir. Synes du det er spennende å jobbe med tall og IT eller én av delene er sannsynligheten stor for at du lærer noe nytt iløpet av tre timer med oss!

Vi vil holde en introduksjon om temaet og gjennomføre debatter basert på ulike problemstillinger gjennom diskusjon i grupper og i plenum. Du trenger ikke ta med deg PC. Det vil bli servering under seminaret og etterpå inviterer vi til mingling og hygge.

Visma Consulting AS er et konsulentselskap som skaper suksesshistorie på grunn av dyktige mennesker. Vil du bli kjent med oss og våre karrieremuligheter for deg - og samtidig lære noe nytt og spennende? Da er vårt kurs midt i blinken for deg!

Visma Consulting - Enkelt - Nyskapende - Lærerikt

Vi gleder oss - vel møtt!

ANSVARLIG

Ingrid Thorkildsen

ingrth@ulrik.uio.no

Student