AngularJS hos SopraSteria

Sopra Steria inviterer til en faglig ettermiddag med middag på kvelden. Hvis du vil lære mer om hvordan bruke AngularJS, da er dette noe for deg.

11.02.2016 16:15

Biskop Gunnerus' gate 14A, 0185 Oslo

Restaurant

0 plasser igjen

Company logo

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift. Hvert år ansetter vi nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter til sommerjobb, og vi er på jakt etter flere dyktige studenter.

Arrangementet er hovedsakelig rettet mot 3.-5. klassinger.

Alle må ha med sin egen PC

Webutviklere er enig om samme konklusjonen: Internett blir bestående av mindre ren HTML+CSS, og mer dynamisk JavaScript med inntrykket likt desktop applikasjoner. Noen aktører kaster sine gamle løsninger eller bygger nye løsninger på toppen av eksisterende, mens andre ønsker skalerbarheten og opplevelsen av ett webrammeverk.

Det er mange webrammeverk tilgjengelig, men Angular skiller seg ut fra mengden. Google-drevet, open-source og fylt til randen med kraftige mekanismer for å gjøre nettsteder til en webapplikasjon. Angular bringer testbare arkitektoniske patterns til applikasjoner bygget med HTML 5. Dette kurset forklarer og demonstrerer de mange funksjonene som finnes i Angular, inkluder direktiver, filtre, routing, controllers, templates, services og views. Vi vil derfor også komme litt innom Responsivt Design og Angular Material (Google Material Design for Angular). 

Vi vil prøve å ha mest mulig praktiske eksempler og oppgaver, slik at deltakerne sitter igjen med praktisk erfaring og egenprodusert kode man kanskje kan bygge videre på. Alt du trenger er en PC, teksteditor og nettleser og kjennskap til HTML og CSS, samt enkel programmering innen f.eks. javascript, java, C# etc. Det blir par-programmering i små grupper.

Arrangementet skjer hos Sopra Steria, så alle må møte i foajeen SENEST 16:15.ANSVARLIG

Esben Slaatto

esbenss@ifi.uio.no

Student